15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021
HomeKnokke-HeistBlijf toch maar voorzichtig!

Blijf toch maar voorzichtig!

Ook in Knokke-Heist zijn de coronacijfers intussen opnieuw aan een steile opmars bezig. We willen je dan ook warm oproepen om voorzichtig te blijven en de basisregels te respecteren én om je te laten vaccineren mocht dat nog niet het geval zijn. 

Voorzichtig blijven 

Nu de besmettingscijfers opnieuw in de lift zitten blijft voorzichtigheid geboden. Ook voor wie recent gevaccineerd werd. Zo duurt het tot drie weken na het toedienen van de dosis vooraleer het vaccin afdoende beschermt. Tijdens die periode kan men besmet raken, ernstig ziek worden en andere personen besmetten. Het respect van de gedragsregels, zoals het dragen van een mondmasker en het respecteren van de 1,5 meter regel, blijft daarom aangeraden. 

Laat je vaccineren!  Jezelf laten vaccineren is niet alleen belangrijk voor je eigen gezondheid, maar ook én vooral voor die van mensen met een minder sterk immuunsysteem. Denk maar aan chronisch zieken of oudere mensen. Zeker nu er ook verschillende varianten opduiken, is het nog meer van belang dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Deed je dat nog niet? Kom dan zeker naar onze open vaccinatiedagen.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers