vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistDinner in the Dark: Een Unieke Culinaire Belevenis voor een Goed Doel

Dinner in the Dark: Een Unieke Culinaire Belevenis voor een Goed Doel

Beleef een onvergetelijke avond bij Blanco, waar we de lichten dimmen en de smaken oplichten. In een bijzondere samenwerking met vzw Dogs4Blind introduceren we “Dinner in the Dark”, een culinair evenement dat je zintuigen zal verscherpen en je perceptie van smaak en aroma op de proef stelt. Voor drie avonden transformeert ons restaurant in een domein van duisternis, waar je geleid door smaak, geur, en textuur, een diner ervaart zoals nooit tevoren.

Ontdek Gastronomie Zonder Zicht Van 19 tot en met 21 maart nodigen we je uit om deel te nemen aan een avontuurlijke culinaire reis. Om 19:00 uur begint de ervaring die je zintuigen zal uitdagen en verrijken. Voor €150 per persoon krijg je:

  • Een all-in 5-gangen surprise menu, samengesteld door onze chef-kok, die je meeneemt op een reis van ongeëvenaarde smaken en texturen.
  • Innovatieve cocktails die meer zijn dan alleen een drankje; ze zijn een essentieel onderdeel van de ervaring, ontworpen om je smaakpapillen te verrassen en te verleiden.

Steun aan vzw Dogs4Blind Dit unieke diner is niet alleen een kans om je culinaire horizon te verbreden, maar ook om een bijdrage te leveren aan een nobel doel. Alle opbrengsten van het evenement gaan naar Dogs4Blind, een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking. Gevestigd in Knokke-Heist, selecteert, traint en onderhoudt Dogs4Blind blindengeleidehonden, en biedt zo onmisbare steun aan hen die dat het meest nodig hebben.

Een Moment om Niet te Vergeten “Dinner in the Dark” belooft een avond te worden vol verrassingen, ontdekkingen, en verrijkende ervaringen. Dit is je kans om deel uit te maken van een exclusief evenement dat niet alleen je avond, maar ook het leven van anderen verlicht. Reserveer nu je plaats voor deze bijzondere avonden en draag bij aan een wereld van verschil voor de vzw Dogs4Blind.