HomeZwinregioGemeente Sluis (NL)Gemeente Sluis zet Politie in de bloemen

Gemeente Sluis zet Politie in de bloemen

Onlangs bracht burgemeester Marga Vermue van onze buurgemeente Sluis een bezoek aan het politiebureau in Oostburg. Mensen met een publieke taak in onze gemeente staan dag en nacht voor ons klaar. Helaas komen zij ook situaties tegen waarbij het niet mogelijk is om ongehinderd hun werk uit te voeren. Onlangs is er in onze gemeente bij de politie zo’n situatie voorgevallen. Geweld tegen mensen met een publieke taak is onacceptabel! Met deze attentie wil het gemeentebestuur de politie bedanken voor hun inzet, een hart onder de riem steken en waardering uitspreken voor al het werk dat zij voor ons doen.

1 REACTIE

  1. Onze politie verdient gerust ook een pluim want ook zij hebben het, vooral tijdens de zomermaanden op het Van Bunnenplein en tijdens het laatste weekend van de paasvakantie,
    zeker niet onder de markt gehad met al die dronken, gedrogeerde en rotverwende herrieschoppers die vooral van Waalse en Brusselse origine afkomstig waren. Wie weet wat ze nog allemaal te “verwerken” krijgen. Die wildemannen spelen kat en muis met de politie terwijl ergens verdoken één of meerdere van hun kompanen filmpjes maken die er moeten voor zorgen de agenten in een slecht daglicht te stellen. Waar is de tijd dat er nog respect was voor de politie? Nu hebben sommige “sukkels” die menen dat zij eens orde op zaken zullen zetten via baldadigheden alleen nog respect voor zichzelf maar ook dat valt te betwijfelen. Vooral als je ze uitgeteld van drank en drugs op de grond zag liggen.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers