HomeDeelgemeente WestkapelleGeraak je niet zelfstandig in het vaccinatiecentrum

Geraak je niet zelfstandig in het vaccinatiecentrum

Geraak je niet zelfstandig met de wagen of het openbaar vervoer in het vaccinatiecentrum Molenhoek, neem dan contact op met het callcenter van het vaccinatiecentrum Knokke-Heist via T 0800 11 151 en de medewerkers zoeken samen met jou een gepaste oplossing. Minder mobiele en rolstoel gebonden personen vinden zo zeker aangepast vervoer. Hieronder lees je een aantal oplossingen om toch met persoonlijke begeleiding in het vaccinatiecentrum te geraken.  

Vervoer door kennissen/vrienden/familie 

Wil een kennis, familielid of vriend je voeren naar het vaccinatiecentrum? Er is gratis parking. Hier kan je chauffeur, tijdens de 30 minuten doorlooptijd, wachten voor de terugrit naar huis. Rolstoelen en stewards staan ter beschikking om je te helpen waar nodig. 

Taxi 

Geen eigen vervoer? 
Deze taxidiensten bieden een enkele rit naar, of van, het vaccinatiecentrum aan voor 12€ (€ 24 heen en terug). 
Bel hen rechtstreeks om een afspraak te maken: 

  • Taxi Marc T 050 60 20 00 
  • VIP Drive G 0496 08 89 39 
  • Limo Services G 0485 70 81 80 

 
Minder Mobielen Centrale 
Neem contact op met het callcenter en geef je gegevens door.  De collega’s van de Minder Mobielen Centrale bellen je op om te kijken of je in aanmerking komt voor een rit door een medewerker van de Minder Mobielen Centrale. 

Rolstoel gebonden 

Ben je rolstoel gebonden? Het gemeentebestuur Knokke-Heist sloot een overeenkomst af met Ambunancy. Zij verzorgen ritten van en naar het vaccinatiecentrum voor rolstoel gebonden personen aan (€15 heen en terug). Het gemeentebestuur Knokke-Heist komt tussenbeide voor de restfactuur. Neem contact op met het callcenter zodat we je gegevens kunnen noteren voor de tussenkomst in facturatie. 

2 REACTIES

  1. Als je belt voor hulpbehoevenden en mensen die het niet breed hebben, krijg je als antwoordt dat ze maar een taxi moeten nemen. 24 euro heen en terug is voor sommige mensen toch veel geld. Mooie service noemen ze dat dan

  2. Waarom wordt het elektrisch shoppingbusje daar niet voor gebruikt ipv de Lippenslaan op en af te rijden?

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers