HomeZwinregioHet Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag: zonnig en droog met later velden van hoge en middelhoge bewolking. Maxima rond 12 à 13 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3) uit O, krimpend naar NNO en toenemend naar matig (4).

Morgen begint de dag nog zonnig maar in de loop van de namiddag schuift er meer en meer bewolking binnen en vanaf de late namiddag vallen de eerste buien. Maxima rond 13 graden en het zicht wordt matig tijdens de buien. De wind waait matig (4) uit ONO, krimpend naar NNO en toenemend naar vrij krachtig (5).

Donderdag opklaringen en zwaarbewolkte perioden elkaar af. Nu en dan valt er een bui. Maxima rond 10 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit NNW, afnemend naar vrij krachtig (5) .

Ook op vrijdag en zaterdag moeten we nog rekening houden met enkele buien. Tussen de bewolkte perioden is er ook plaats voor zon. Maxima rond 10 graden en het zicht is meestal goed, behalve tijdens de buien. Vrijdag waait de wind matig (3 à 4) uit N, krimpend naar NNW en afnemend naar matig (3). Zaterdag waait de wind matig (3 à 4) uit N tot NNO.

Langetermijnverwachting van zondag 02/05/21 tot donderdag 06/05/21

Naar begin volgende week toe gaan we over naar een meer westelijke hoogtestroming waardoor het zachter maar ook wisselvallig wordt.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers