HomeKnokke-HeistJij creëert werkgelegenheid, Besox is er voor jou

Jij creëert werkgelegenheid, Besox is er voor jou

Je ziet je werkdruk in je bedrijf stijgen en vraagt je af of je niet beter versterking zoekt. Zeker nu het seizoen start. Of je hakte de knoop al door en zoekt nu een partner die je kan helpen bij alles wat bij tewerkstelling van een (eerste) medewerker komt kijken. Bij Besox met hun hoofdkwartier in onze gemeente ben je aan het goede adres. Dankzij de ruim 70 jaar ervaring in payroll en hr, en de intensieve en persoonlijke begeleiding van de dossierbeheerders verloopt je start met personeel gegarandeerd van een leien dakje.

Stap 1: Helder en concreet advies gewoon bij jou op de zaak

Onze adviseur komt ter plaatse bij je samenzitten om jouw plannen en ideeën te bespreken. Je krijgt meteen advies mee. Bijvoorbeeld welk statuut het meest aangewezen is, op welke kortingen je aanspraak maakt…

Ook als je wil veranderen van sociaal secretariaat dan zit je goed bij een sociaal secretariaat zoals Besox.

Stap 2: We brengen administratief alles vlot in orde

Ben je overtuigd door de persoonlijke begeleiding, transparante prijssetting en een digitaal platform die reeds diverse HR-prijzen won. Dan brengt je persoonlijke begeleider de aansluiting in orde, regelen de experten meteen de administratie naar de overheid en zorgen ze ook voor alle documenten die je nodig hebt om een medewerker te laten starten (zoals een arbeidscontract, arbeidsreglement, arbeidsongevallen verzekering en aansluiting dienst medische preventie).

Stap 3: We zetten alles op voor een vlotte eerste loonberekening

We geven je pro-actief praktische info en tips op basis van je bedrijfsactiviteiten. Daarnaast zetten we ook onze payrolloplossing Besox-online op zodat de eerste loonberekening meteen vlot verloopt. Zo simpel als dat!

Klik hier voor een afspraak: IK WIL MEER INFO

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers