HomeKnokke-HeistNick Bullynck verkozen tot nieuwe voorzitter van de Raad Lokale Economie

Nick Bullynck verkozen tot nieuwe voorzitter van de Raad Lokale Economie

Naar aanleiding van de aanstelling van Anne Vervarcke – Pattyn als nieuwe schepen van onze gemeente, moest het College van Burgemeester en Schepenen een nieuwe voorzitter voor de Raad Lokale Economie aanstellen.

De Raad Voor Lokale Economie is een adviserende, door de gemeenteraad erkende raad. Deze adviesraad bezit de bevoegdheid, hetzij op verzoek van het gemeentebestuur, hetzij op eigen initiatief, adviezen uit te brengen betreffende het algemeen handels- en ondernemingsbeleid (handel, horeca en KMO’s) of over beleidsmateries die een specifieke impact hebben op alle ondernemingen in Knokke-Heist.

De verkiezingen voor een nieuwe voorzitter vonden onlangs plaats. Tijdens deze verkiezing werden alle kandidatuurstelling met veel belang gelezen. Uiteindelijk werd Nick Bullynck verkozen tot de nieuwe voorzitter.  Hiermee kiest men voor iemand die al langer in de adviesraad aanwezig is en niet voor vernieuwing. Als nieuwe voorzitter vertegenwoordig hij de Raad Lokale Economie. Hij zal regelmatig overleg plegen met de schepen en de dienst Lokale economie over de inhoud van de agendapunten.

1 REACTIE

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers