HomeLokaalOndernemen in Knokke-HeistPolestar te bewonderen bij Sea Square

Polestar te bewonderen bij Sea Square

Deze zomer trekt Polestar, het nieuwe Zweedse elektrische performance merk, naar Knokke-Heist. Nog tot eind september opent het merk een pop-up Space in Sea Square in de Wielingen 6 in Knokke-Heist. Hier kan je terecht voor informatie over de wagens van Polestar, maar ook voor informatie over elektrisch rijden in het algemeen. Wie een eerste ervaring wil opdoen met dit gloednieuwe merk en/of met elektrisch rijden, kan ook een testrit boeken. Op die manier wil Polestar zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met elektrische mobiliteit. 

“De Spaces van Polestar zijn steevast gevestigd op locaties die eenvoudig toegankelijk zijn met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. We gaan waar onze consumenten zijn. Daarom besloten we deze zomer een extra tijdelijke Space te openen in Knokke-Heist. Het is een plek waar mensen in de zomer komen uitblazen en misschien wel nadenken over ambities en toekomstplannen. Duurzame mobiliteit hoort daar voor ons bij. Deze zomer willen we dan ook zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met vooruitstrevende, elektrische mobiliteit. Polestar maakt duidelijk dat je daarbij niet hoeft in te boeten op rijplezier en luxe, integendeel”, zegt Lies Eeckman, Managing Director van Polestar Belux. 

Informeren, testen en gedachten uitwisselen 

Met de pop-up Space in Knokke-Heist wil Polestar in eerste instantie zo veel mogelijk mensen laten kennis maken met elektrische mobiliteit. Wat kost elektrisch laden? Welke infrastructuur heb je daar thuis voor nodig? Kan je op reis met een elektrische wagen? En hoe plan je het beste je route? Stuk voor stuk vragen waar je in de Space in Knokke een antwoord op krijgt. 

Maar ook wie wil ervaren hoe het voelt om elektrisch te rijden, kan hier komen aankloppen. Vanuit de pop-up locatie worden dagelijks testritten georganiseerd. De Polestar 1, een hybride GT, is een echt collectors item en wordt in beperkte oplage geproduceerd en de Polestar 2, een elektrische performance fastback, die breekt met de klassieke normen van de industrie, zijn beide beschikbaar om te testen. Een testrit reserveren kan online via www.polestar.be

“De pop-up Space in Knokke-Heist moet consumenten informeren over elektrische mobiliteit, maar moet ook een dialoog stimuleren tussen ervaren en onervaren chauffeurs. Daarom richten we ons ook tot mensen die vandaag al elektrisch rijden, zij zijn de beste ambassadeurs en hebben waardevolle inzichten. Sea Square is de perfecte locatie om die twee groepen samen te brengen,” klinkt het bij Lies Eeckman.   

Sea Square als ontmoetingsplaats voor duurzame luxe 

De pop-up Space van Polestar is te vinden in Sea Square, een tijdelijke locatie die verschillende merken samenbrengt onder een dak. Ze hebben allen een ding met elkaar gemeenschappelijk: ze streven naar duurzame luxe. Onder andere Cesar Casier, Laurence Vandenborre, Zetuké, Per La Donna X Andres Sandra en Wasted Atelier houden Polestar de hele zomer lang gezelschap. Iets eten en drinken kan ook bij ONO drinks en Sobel Salad Bar. 

Praktische informatie: 

Openingsuren Space in de Wielingen 6 (Zeedijk Het Zoute) 

Maandag tot woensdag: 12u-18u 

Donderdag tot zondag: 10u-18 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers