woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistRKFC bevestigt verlenging contract aanvoerder Ruben Vanraefelghem voor twee seizoenen

RKFC bevestigt verlenging contract aanvoerder Ruben Vanraefelghem voor twee seizoenen

Met nog vijf speeldagen te gaan in het huidige seizoen, heeft RKFC al een blik op de toekomst geworpen. De club maakt achter de schermen plannen voor de samenstelling van de spelerskern voor volgend seizoen. In dit kader is het verheugend nieuws dat RKFC haar aanvoerder, Ruben Vanraefelghem, heeft weten vast te leggen voor nog eens twee seizoenen.

Ruben Vanraefelghem, die momenteel zijn tiende seizoen bij RKFC beleeft, is een onmisbare kracht in het basiselftal. De 31-jarige aanvoerder, die te boek staat als de rots in de branding voor het team, zal met zijn rijke ervaring een sleutelfiguur blijven in de ambities van de club.

Sleutelrol binnen RKFC

Ruben’s bijdrage aan het team gedurende de afgelopen tien seizoenen is niet te onderschatten. Zijn consistentie en leiderschapskwaliteiten op het veld zijn van onschatbare waarde voor zowel de spelers als de technische staf.

Toekomstplannen

De verlenging van Ruben’s contract is slechts één van de vele ontwikkelingen die de komende dagen en weken verwacht worden bij RKFC. De club is actief bezig met het versterken van de selectie en het vastleggen van de kernspelers voor de komende seizoenen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen RKFC door onze publicaties te volgen. Met de contractverlenging van Ruben Vanraefelghem heeft RKFC een belangrijke stap gezet richting de toekomst.