woensdag, mei 29, 2024
HomeZoute.StyleMAAKrock: Een Muzikale Ontplooiing van Lokaal Talent

MAAKrock: Een Muzikale Ontplooiing van Lokaal Talent

Op zaterdag 4 mei 2024 transformeert de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist tot een bruisend festivalterrein. MAAKrock, georganiseerd door MAAK, belooft een middag vol muzikale verrassingen te bieden, aangedreven door het lokale talent van de jazz-pop-rock afdeling.

Festival vol talent

Tussen 13:00 en 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van de muzikale kunsten van studenten die normaal hun dagen slijten in de klaslokalen van MAAK. Deze leerlingen, die zowel individuele instrument- als zanglessen volgen, krijgen ook les in combo, waar ze de fijne kneepjes van het samenspelen in een band leren. De liveoptredens op MAAKrock zijn het resultaat van hun harde werk en toewijding, wat zorgt voor een authentieke festivalsfeer. Een ideale gelegenheid om onder het genot van een drankje de muzikale talenten te steunen.

Weer of geen weer

De organisatie is voorbereid op alle weersomstandigheden. Mocht de zon zich niet laten zien en regen de dag beïnvloeden, dan vinden de optredens plaats binnen de muren van MAAK, gelegen aan de Van Steenestraat 9. Zo is er gegarandeerd dat het festival doorgaat, ongeacht het weer.

Ontdek zelf muziek bij MAAK

Voor degenen die geïnspireerd raken door de optredens en zelf de kunst van muziek willen leren, biedt MAAK de perfecte gelegenheid. Op zondag 26 mei houdt MAAK een opendeurdag van 14:00 tot 17:00 uur, ook op de Van Steenestraat 9. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor lessen die starten in september 2024 en meer te weten komen over de verschillende muziekprogramma’s die MAAK aanbiedt.