13.9 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeKnokke-HeistSchoonheidsinstituut Kelly bestaat 25 jaar

Schoonheidsinstituut Kelly bestaat 25 jaar

Schoonheidsinstituut Kelly bestaat deze week reeds 25 jaar, en Kelly viert dat samen met haar klanten, een ganse week lang ! 

Spring volgende week zeker eens binnen bij Kelly in de Knokkestraat te Heist om het 25-jarig bestaan samen te vieren. Vanaf dinsdag 13/07 tot en met zaterdag 17/07 ontvangt u 10% korting op al uw aankopen ! En voor elke klant is er een kleine attentie voorzien.

Het prachtige schoonheidsinstituut is sinds 1996 een vaste waarde in de bruisende badstad Knokke-Heist en omstreken, gevestigd in hartje centrum van de pittoreske deelgemeente Heist. Een stralende teint behouden, rimpeltjes voorkomen, ze gladmaken, het lichaam ontspannen en de geest de vrije loop laten. Deze factoren zijn vandaag de dag net zo belangrijk voor de kwaliteit van leven als bewuste voeding en fitness… Kelly geeft u altijd met veel arbeidsvreugde advies en tips voor de verzorging thuis om zo een optimaal resultaat te krijgen. De klant staat steeds centraal en Kelly en haar team trachten steeds in een gemoedelijke en aangename sfeer de beste behandeling te geven, afgestemd op de wensen en noden van de klant. Kelly en haar team staan altijd voor uw klaar !

De zaak werkt nauw samen met de high end productlijn Babor. Alle Babor productlijnen zijn in het salon te verkrijgen en ook tijdens de behandelingen worden dezelfde kwaliteitsvolle producten aangewend. In 2009 werd  Schoonheidsinstituut Kelly nog uitgeroepen tot het Babor Instituut van het jaar en mocht die award op de cosmetica beurs in Düsseldorf in ontvangst nemen.Op regelmatige basis worden er workshops georganiseerd, zoals make-up workshops en coaching van de Babor productlijnen. Neem zeker ook nog even een kijkje op haar gloednieuwe website www.instituutkelly.be

Al vrij jong wist Kelly dat ze in de schoonheidszorgen verder wou gaan. Met veel geluk kreeg ze de kans om meteen haar eigen zaak te starten. Ze is op 25 jaar uitgegroeid tot een kwaliteitsvol salon waar Knokke-Heist best mag mee uitpakken. Als geen ander weet ze hoe ze u als tevreden klant buiten kan laten gaan en met haar skinexpertise alle advies kan geven. Haar instituut is niet alleen haar job, het is haar hobby, haar kind, haar passie, haar leven…

Wie volgende week langs komt, wordt verwend met een glaasje bubbels en wat lekkers voor uw jarenlange trouw aan het instituut. Daarnaast krijgt u 10% korting op al uw aankopen tussen 13/07 en 17/07 en is er uiteraard een leuke attentie voorzien. Zo wil Kelly al haar klanten bedanken voor hun trouw de afgelopen 25 jaar. Het is altijd een plezier geweest jullie te mogen ontvangen, en bij te staan met een vlotte service, raad en daad. Zonder haar trouwe klanten zou het salon nooit uitgegroeid zijn tot een vaste waarde in Knokke-Heist en ver daarbuiten. Duizend maal dank, en Kelly hoopt jullie nog vele jaren te mogen verwennen !

2 REACTIES

  1. Zeedijk gedeeltelijk autoluw tot 10/09.
    Gebruiken de fietsers dan de wegenis?
    Het fietspad op de zeedijk is, tijdens de zomer, veel te smal!

  2. Het fietspad op de zeedijk is altijd te smal. Velen van de 2e verblijvers en toeristen denken dat het fietspad volledig van hen is. Ze weten niet dat je net als met de auto rechts moet rijden. Zelfs als ze alleen zijn gebruiken ze het ganse fietspad. Als je dan voorbij wil moet je dan altijd bellen en ze zijn dan ook nog hardhorig dat ze het niet horen.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers