woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistSluit je aan bij DovenActie Knokke-Heist

Sluit je aan bij DovenActie Knokke-Heist

Ben je doof of slechthorend en woon je in de regio Knokke-Heist? Overweeg dan om je aan te sluiten bij DovenActie Knokke-Heist. Deze vereniging biedt niet alleen een platform voor onderlinge steun, maar organiseert ook diverse activiteiten die gericht zijn op het versterken van de gemeenschapszin onder mensen met een auditieve beperking.

De vereniging staat open voor iedereen die doof of slechthorend is, of je nu geboren bent met deze beperking of het later hebt ontwikkeld, en of je gebarentaal gebruikt of niet. Het doel van DovenActie Knokke-Heist is om een dynamische en ondersteunende gemeenschap te creëren waar leden elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen, en kunnen deelnemen aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen om aan hun behoeften te voldoen.

Wat biedt DovenActie Knokke-Heist?

  • Activiteiten en evenementen: De vereniging organiseert regelmatig activiteiten die zowel sociaal als educatief van aard zijn. Dit kunnen workshops zijn, groepsuitstapjes, of informatieve sessies die specifiek gericht zijn op de noden en wensen van doven en slechthorenden.
  • Een kans om je te engageren: Als je meer betrokken wilt raken, biedt de vereniging ook de mogelijkheid om deel uit te maken van het bestuur. Dit is een uitstekende manier om je vaardigheden in te zetten voor de gemeenschap en om mee te helpen aan de organisatie van evenementen.

Interesse?

Voor meer informatie of om je aan te sluiten, kun je contact opnemen met secretaris Dirk Schrauwen via e-mail op knokke-heist@dovenactie.be of via WhatsApp op 0466 38 16 96.

Ons gedacht… Door deel te nemen aan DovenActie Knokke-Heist, versterk je niet alleen je eigen sociale netwerk, maar draag je ook bij aan een inclusievere samenleving. Samen staan we sterk!