HomeZwinregioStad DammeWarme William maakt Dammenaars gelukkig

Warme William maakt Dammenaars gelukkig

Warme William zit nu onder de treurwilg aan het kerkje van Hoeke (Damme). De grote blauwe beer nodigt je graag uit om te vertellen wat er scheelt. Hij biedt graag een luisterend oor aan. Met deze campagne wil het Fonds GaVoorGeluk zoveel mogelijk Vlamingen aanzetten om zelf Warme William te worden.

Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt én graag een luisterend oor aanbiedt. Het is een initiatief van het Fonds GavoorGeluk en zet in op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar. Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaar staat. Het is dus iemand die er is voor een ander en oprecht aandacht heeft voor die ander.

Het is OK om niet OK te zijn

1 op 5 jongeren geeft aan zich niet goed in zijn vel te voelen. Warme William maakt aan hen duidelijk dat het uiten van gevoelens kan opluchten. Als je praat met anderen voel je je minder eenzaam, angstig of verdrietig. Jongeren hebben nood aan verbondenheid. 

Word Warme William!

Gelukkig geven 4 op de 5 jongeren aan zich wel goed te voelen in hun vel. Zij kunnen door te luisteren wonderen verrichten. Warme William is een verpersoonlijking van iemand die écht luistert, iemand die je niet in de kou laat staan. Iedereen kan Warme William worden. Met deze campagne wil Fonds GavoorGeluk zoveel mogelijk Vlamingen aanzetten om zelf Warme William te worden.

Download de gratis Warme William-app

En ontdek tal van tips om Warme William te worden. Of nomineer jouw Warme William en bedank hem om er voor jou te zijn.

Je vind mij nu aan de kerk van Hoeke – Sint-Jacobsstraat

Warme William zal op verschillende locaties verschijnen in het straatbeeld van Damme. Weet jij een toffe locatie voor mij? Laat het ons weten.

Voorstel nieuwe locatie

Welkom voor een gesprekje of een selfie op mijn bank!

  • Wanneer je Warme William tegen komt, lucht je hart. Hij kan heel goed luisteren!
  • Stuur een selfie door naar een vriend of vriendin met de boodschap dat jij ook wel Warme William voor hen wil zijn.
  • Post een selfie met de hashtags #WarmeWilliam #Damme op social media.
  • Bezorg je jouw selfie dan plaatsen we jouw foto in ons Warme William-fotoalbum.
- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers