vrijdag, februari 23, 2024
HomeSluisWinterplezier in Sluis: Schaatsen Rondom de Historische Wilhelminaboom

Winterplezier in Sluis: Schaatsen Rondom de Historische Wilhelminaboom

Foto’s door onze fotograaf Alain Donvez – alain@kneistikrant.be

Sfeervolle muziek, twinkeling van lichtjes en een vrolijke menigte; het winterseizoen in Sluis is weer begonnen! Vanaf zaterdag 16 december tot 7 januari 2024 wordt de Groote Markt omgetoverd tot een betoverende ijsbaan, centraal rond de majestueuze Wilhelminaboom.

DSC_0002

De Schaatsbeleving

Het is niet zomaar een ijsbaan; het is een traditie die elk jaar weer voor enthousiasme zorgt. Kinderen en volwassenen, beginners en ervaren schaatsers, iedereen vindt zijn weg op het gladde ijs. Voor de kleintjes is er zelfs een speciale kleuterbaan, veilig en ideaal om de eerste schaatspassen te zetten.

Meer dan Schaatsen

Na het schaatsen of tijdens een pauze, nodigt de gezellige N’Icebar je uit voor een warme chocomelk of een verfrissend drankje, met een panoramisch uitzicht over het schaatsplezier. Hier bevinden zich ook de ticketverkoop, de schaatsverhuur en faciliteiten.

Praktische Informatie

De ijsbaan is dagelijks geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen, en biedt flexibele tijdsblokken voor schaatsen. De prijzen variëren van €7,00 per blok tot €10,00 voor een dagkaart, met een speciale knipkaart voor frequente bezoekers.

Beleef dit unieke winteravontuur in Sluis en maak prachtige herinneringen. Deel je ervaringen op sociale media met #WinterInSluis en laat ons weten wat je het meest bijzondere vindt aan deze winterse traditie!