HomeKnokke-HeistDeelgemeente Knokke2 zomerse pop-ups: Elementals en House of Colours

2 zomerse pop-ups: Elementals en House of Colours

Twee spectaculaire reveals van de hand van Antwerpse juwelenontwerpster Salima Thakker komen onze weg uit! Enerzijds een nieuw en autonoom juwelenmerk, genaamd Elementals, op haar gekende locatie op de Zeedijk , waar de schakelarmbanden op sushibanden worden gepresenteerd, en een ingevroren pièce unique te vinden is dat op vier dagen tijd wordt ontvroren. Spektakel ontbreekt er dus niet aan! Anderzijds zal Thakker een nieuwe pop-upstore toewijden aan haar exclusieve House Of Colours concept. Hierbij zal Thakker een kleurenspektakel presenteren waarin waardevolle gems, zoals smaragden, saffieren en robijnen, in hun mooiste en zuiverste kleurenspectrum tentoongesteld worden. In deze prachtige store zal elke klant gematcht worden met hun favoriete steen en krijgen ze de kans hun eigen design te bepalen. 

Elementals

De Antwerpse juwelenontwerpster pur sang Salima Thakker lanceert het ONLINE autonome merk ‘Elementals’, waarbij verschillende materialen en kleuren naar eigen flavour in schakels kunnen toegevoegd worden aan een armband. Zo worden het heden en het verleden harmonieus samengevoegd. Met de creatie van ‘Elementals’ als volwaardig brand, zet créateur Salima Thakker zelf graag een stapje achteruit om het merk an sich het verhaal te laten vertellen. De creatieve pop-up store zal in het Hemelvaartweekend (13-16 mei) het leven in geblazen worden op de prachtige Zeedijk in Knokke-Zoute. In deze charismatische setting zullen de ’Elementals’sieraden dus op sushibanden worden gepresenteerd. Als kers op de taart zal er tijdens de lancering ook een pièce unique te winnen zijn! Een unieke, zwarte armband die vervaardigd is uit het Belgische, sustainable materiaal Luxura, ingelegd met exclusieve diamanten in de sluiting, zal worden ontvroren uit een gigantisch blok ijs. Een van de gelukkige bezoekers kan de armband winnen wanneer de blok ontdooid is. Voor iedereen die

al benieuwd is kan ze vanaf 13 mei alvast ONLINE bewonderen en shoppen via www.elementals-antwerp.com of een kijkje gaan nemen in deze pop-up te Knokke.

Zeedijk 728

House of Colours  

Vibrante kleuren, kwaliteitsvolle edelstenen en persoonlijke herinneringen. Dat is waar juwelen om draaien! Al sinds ze klein was, werd juwelenontwerpster Salima Thakker gegrepen door de schoonheid, de diversiteit en de verhalen achter verschillende stenen. Met haar nieuwe pop-upstore House Of Colours wil ze deze passie delen met haar klanten. In een kleurrijke setting, aan de Kustlaan in Knokke-Zoute, zal Thakker verschillende juwelen én stenen tentoonstellen die ze op vraag van de klant in eigen atelier kan bewerken in een ontwerp dat bij de steen past. 

De persoonlijke klantenservice en knowhow die we gewoon zijn van Thakker, zal zich dus ook vier maanden lang manifesteren in de pop-upstore. Saffieren, robijnen en smaragden zijn uiteraard de drie bekendste stenen, maar ook toermalijnen, aquamarijnen, morganiet en spinels zullen terug te vinden zijn op de Kustlaan. De House Of Colours pop-upstore zal openen op 3 juni, en zal pas haar deuren sluiten op 30 september. Tijd genoeg dus om langs te gaan voor je persoonlijke, ter plekke samengestelde juweel! 

Zelf aan de slag

Om iedereen te kunnen overtuigen van haar passie voor stenen, biedt Thakker een exclusief evenement aan. Tijdens het eerste weekend van augustus kunnen bezoekers van House Of Colours op afspraak aan de slag gaan met een gem! Onder professionele begeleiding biedt Salima mensen de kans hun eigen juweel te slijpen, om hopelijk haar vlam van passie te doen overlaaien naar anderen. Een unieker en meer persoonlijk juweel bestaat er niet! 

Adres: Kustlaan 54

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers