HomeKnokke-HeistBevraging Vlaams mantelzorgbeleid   

Bevraging Vlaams mantelzorgbeleid   

Ben je mantelzorger, of heb je als professional of vrijwilliger ervaring met mantelzorg? Dan wil het Agentschap Zorg en Gezondheid dit graag van je horen! Mis de kans niet om input te geven in het Vlaams Mantelzorgbeleid, en vul deze enquête voor 20 april 2021 in.    

Vlaams Mantelzorgplan 2.0   

Het Vlaams Mantelzorgplan (2016-2020) kwam tot stand onder impuls van minister Vandeurzen. VIVEL kreeg vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid en het kabinet van minister Beke de opdracht om het Vlaams Mantelzorgplan en -beleid te evalueren, en om een nieuw Mantelzorgplan, zeg maar gerust ‘Mantelzorgplan 2.0’, mee vorm te geven. VIVEL werkt hiervoor nauw samen met een gespecialiseerd onderzoeksteam verbonden aan de Academie voor de Eerste Lijn, dat zowel het traject voor de beleidsevaluatie als dat voor het nieuwe plan begeleidt.   

Jouw stem is nodig!   

In januari en februari organiseerde VIVEL al focusgroepen met mantelzorgers, zorg- en welzijnsprofessionals en beleidsmakers. De interessante signalen die de medewerkers hieruit kregen, willen ze graag aftoetsen met een zo breed mogelijk publiek. Hiermee mikken ze op mensen die zowel professioneel als in hun privéleven ervaringen hebben (gehad) met mantelzorg. Elke ervaring en elke stem is waardevol en belangrijk!   

Doe mee aan de bevraging   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers