Home Sport Coronaproof Wakeboarden kan nog altijd op Lakeside Paradise

Coronaproof Wakeboarden kan nog altijd op Lakeside Paradise

Niettegenstaande op Lakeside Paradise het Horeca gedeelte, vestiaires en douches de komende maand moeten gesloten blijven, zullen de wakeboarders toch aan hun trekken komen want de kabelbaan blijft nog tot en met de herfstvakantie dagelijks geopend. Reserveren en openingsuren raadplegen, kan nog steeds via het reservatie systeem op de website. 


Vanaf de herfstvakantie tot eind maart is de kabelbaan enkel nog geopend gedurende de weekends en vakantiedagen. Dan kan iedereen terecht van 13u-16u met een winter abonnement of aan 30€ voor de ganse namiddag.
Het wakeboarden zelf is volledig “coronaproof”: deze watersporters bevinden zich immers op het water in de buitenlucht, op 80m van elkaar terwijl ook op het startponton social distance gegarandeerd kan worden. 
Om één en ander nog attractiever te maken werd de baan voor deze winter volledig herschikt, zodat nieuwe uitdagingen de wakeboarders opwachten. Een huzarenstukje op zich, maar Lakeside Paradise laat niets aan het toeval over om het iedereen in deze bizarre tijden zoveel mogelijk naar zijn zin te maken.
Van zodra de horeca weer mag openen zal iedereen bovendien de ganse winter kunnen genieten van een overdekte gezellige én verwarmde “wintergarden” met buitenbar!

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers