HomeKnokke-HeistDeliveroo komt naar Knokke-Heist en zoekt 20 koeriers

Deliveroo komt naar Knokke-Heist en zoekt 20 koeriers

Maaltijdbezorger Deliveroo strijkt binnen enkele weken neer in onze gemeente. Het platform komt vroeger dan voorzien dankzij de stijgende vraag van de bevolking en de lokale restaurants. In de West-Vlaamse badstad is Deliveroo volop op zoek naar restaurants die tot het platform willen toetreden en naar koeriers die de maaltijden willen bezorgen. “Veel lokale restaurants toonden al interesse”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.

Via de app of de website kan je eten van een lokaal restaurant bestellen en thuis, of waar je ook wil, laten bezorgen door Deliverookoeriers. Deliveroo is al aanwezig in meer dan 22 Belgische steden, waaronder Oostende, Brugge en Kortrijk. Binnen enkele weken strijkt Deliveroo ook neer in de West-Vlaamse stad Roeselare.

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo België, reageert:

“We zijn er trots op dat we onze uitbreiding in België kunnen voortzetten en dat de Knokke-Heistenaren toegang zullen krijgen tot de voordelen van Deliveroo. We weten dat het moeilijk is voor de horeca en we willen de lokale restaurants in Knokke zo veel mogelijk ondersteunen.”

“In de stad merkten we al een tijdje een sterke vraag naar Deliveroo. We kijken er enorm naar uit om in de komende weken onze service te lanceren. De lancering komt zelfs iets vroeger dan gepland, door de vraag van de lokale restaurants om hen te ondersteunen zodat ze via onze service hun omzet kunnen verhogen.”

Een kans voor koeriers

In Knokke-Heist creëert Deliveroo nieuwe werkmogelijkheden voor 20 koeriers die op zoek zijn naar flexibele werktijden. De koeriers van Deliveroo zijn hun eigen baas en kunnen zelf bepalen of en wanneer ze willen werken. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website onder het statuut deeleconomie, student zelfstandige of zelfstandige https://deliveroo.be/nl/apply.

Rodolphe Van Nuffel vervolgt:

“We zijn zeer tevreden dat we deze nieuwe vacatures voor koeriers kunnen creëren. Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans voor een flexibele en goed betaalde job. Wij zijn op zoek naar dynamische mensen die gepassioneerd zijn over hun stad, een uitstekend gevoel voor service hebben en op zoek zijn naar het voordeel van flexibele werktijden.”

Een kans voor restauranthouders In deze bijzonder moeilijke tijden is gebleken hoe belangrijk meeneem- en leveropties zijn voor restaurants. Deliveroo heeft verschillende acties ondernomen om restaurants te ondersteunen met advies, promocampagnes en een betere cashflow. In andere steden hebben samenwerkingen met Deliveroo de verkoop van restaurants tot 30% verhoogd. Restaurants kunnen contact opnemen met Deliveroo via https://restaurants.deliveroo.com/nl-be/apply

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers