Home Knokke-Heist Deelgemeente Heist Infrabel gaat werken in de stationsomgeving Heist

Infrabel gaat werken in de stationsomgeving Heist

Infrabel heeft werkzaamheden gepland op de spoorlijn ter hoogte van Heist. Daarbij worden nieuwe bovenleidingspalen geplaatst. Daarna wordt de bovenleiding van de oude naar de nieuwe palen gehangen. Eenmaal dit gerealiseerd is, worden de oude constructies afgebroken.  

De werken vinden plaats tijdens de weeknachten (22-6 uur) van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020 en van dinsdag 27 tot vrijdag 30 oktober 2020. Er wordt ook op weekdagen (7- 16 uur) gewerkt van dinsdag 3 tot vrijdag 27 november 2020. Afhankelijk van de vordering van de werken, is het mogelijk dat er ook de eerste 2 weken van december 2020 verder gewerkt wordt op weekdagen.  

Omwille van het gebruik van zware machines kunnen deze werken voor geluidshinder zorgen. De teams stellen alles in het werk om deze hinder tot een mininum te beperken. Infrabel dankt de bevolking alvast voor het begrip en geduld.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers