woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistLucas Prudhomme verlengt contract bij RKFC voor seizoen 2024-2025

Lucas Prudhomme verlengt contract bij RKFC voor seizoen 2024-2025

De contractonderhandelingen bij RKFC zijn in volle gang en hebben geleid tot de verlenging van Lucas Prudhomme’s contract voor het seizoen 2024-2025.

Lucas Prudhomme, de 24-jarige spelverdeler uit Luxemburg, blijft nog een seizoen langer bij RKFC. De club heeft de optie in zijn contract gelicht na een indrukwekkend eerste seizoen. Prudhomme, die in 24 van de 30 competitiewedstrijden werd geselecteerd, heeft 9 doelpunten gemaakt en 10 assists geleverd.

Deze statistieken benadrukken zijn cruciale rol binnen het team en zijn waarde als spelmaker. Gezien zijn prestaties was het een gemakkelijke beslissing voor RKFC om de optie voor een extra jaar te lichten. Prudhomme heeft zich snel onmisbaar gemaakt en zijn bijdrage op het veld is van onschatbare waarde voor de dynamiek van het team.

Toekomstplannen en verwachtingen In de komende dagen en weken verwachten we meer nieuws over contractverlengingen en mogelijke nieuwe aanwinsten, aangezien de club zich blijft versterken voor het volgende seizoen.

Ons gedacht…

Met de bevestiging van Lucas Prudhomme’s verblijf bij RKFC kan de club rekenen op stabiliteit en ervaring in het middenveld, iets wat essentieel zal zijn voor de uitdagingen van het nieuwe seizoen.