woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistNieuwe Danslessenreeks Solo Latino Start op 16 April in Duinbergen

Nieuwe Danslessenreeks Solo Latino Start op 16 April in Duinbergen

Vanaf 16 april brengt Annick Verhelle de hitte van Latijns-Amerika naar Duinbergen met haar nieuwe lessenreeks Solo Latino. Dit dansprogramma, gehouden in het Sportcentrum Laguna, nodigt iedereen uit om de levendige ritmes van salsa, bachata, chachacha, merengue en cumbia te ervaren.

Een Dansreis van Beginners tot Gevorderden

Voor beginners is er geen betere manier om te ontspannen na een lange dag dan door zich onder te dompelen in de basis van Latijns-Amerikaanse dansen. Tussen 19.30 en 20.30 uur leert Annick je de fundamentele stappen die de basis vormen voor een avond vol plezier. Het is een uitnodiging om niet alleen te leren dansen, maar ook om nieuwe vrienden te maken en een gemeenschap van gelijkgestemden te ontdekken.

De meer ervaren dansers komen een uur later aan de beurt, van 20.30 tot 21.30 uur, waar ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen met complexere routines. Deze sessies bieden niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een kans om de dansvloer te domineren tijdens lokale Latinofeesten en -evenementen.

Ontmoet Annick Verhelle: Een Passie voor Dans

Annick, die in Brugge woont en een achtergrond heeft in Lichamelijke Opvoeding en Biologie, is meer dan alleen een instructeur; ze is een inspirator. Met een rijke ervaring die begon bij klassiek ballet en zich uitstrekte tot jazz en Zumba, brengt ze een schat aan kennis en enthousiasme naar elke les.

Maak deel uit van de Dans

Voor slechts €80 voor de hele reeks, of een gereduceerde prijs van €75 bij vroege inschrijving, kun je deel uitmaken van deze opwindende gemeenschap. Een proefles is beschikbaar voor €10, wat een goede manier is om de sfeer te proeven voordat je je aanmeldt.

Voor meer informatie of om je in te schrijven, kun je terecht op de online registratiepagina of contact opnemen via salsa.knokke@gmail.com. Betalingen kunnen contant of per overschrijving worden gedaan, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: dansen.

Zet je zorgen opzij en laat je voeten het ritme volgen bij Solo Latino. Elke stap brengt je dichter bij de hartslag van Latijns-Amerika.