woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistOntdek Plezier en Avontuur: Familiedag bij Spelotheek De Wip en Huis van...

Ontdek Plezier en Avontuur: Familiedag bij Spelotheek De Wip en Huis van het Kind – 24 Maart 2024

Ben je klaar voor een dag vol plezier, avontuur en gezelligheid? Spelotheek De Wip en Huis van het Kind nodigen jou en je familie uit voor een onvergetelijke dag in Heist. Op zondag 24 maart 2024, tussen 14:00 en 17:00 uur, transformeert de Vrièrestraat 26 in een wonderland van activiteiten voor jong en oud.

Fietsvaardigheden en Gezelschapsspellen Waag je aan ons spannende hindernissenparcours en test je fietsvaardigheden als nooit tevoren. Ben je meer van het tactische type? Bewijs jezelf dan als de ultieme leider in gezelschapspellen. Met een breed scala aan spellen is er voor elk wat wils.

Rust en Ontspanning Voor diegenen die even willen bijkomen van alle actie, bieden we een gezellig voorleeshoekje. Duik in de wondere wereld van verhalen of daag je familie uit voor een bordspel in onze spelletjeshoek. En voor onze jongste bezoekers hebben we een speciale baby- en peuterhoek ingericht, veilig en vol plezier.

Gratis Verwennerij Als kers op de taart trakteren we alle bezoekers op een gratis pannenkoek en drankje. Het is onze manier om dank je wel te zeggen en iedereen te verwelkomen in een warme, vriendelijke sfeer.

Mis deze kans niet om kwaliteitstijd door te brengen met je gezin en nieuwe vrienden te maken. Spelotheek De Wip en Huis van het Kind kijken uit naar je komst voor een dag die zowel hartverwarmend als avontuurlijk belooft te zijn. Zet de datum in je agenda: zondag 24 maart 2024, en we zien je daar!