zaterdag, mei 25, 2024
HomeKnokke-HeistStripfestival: Een Dag Vol Familieplezier

Stripfestival: Een Dag Vol Familieplezier

Noteer zondag 28 april 2024 van 10 tot 17 uur alvast in je agenda, want die zondag wordt een dag vol stripavontuur voor jong en oud. Ravelingen in de Koudekerkelaan 33, Heist, transformeert dan opnieuw tot het ultieme trefpunt voor stripliefhebbers.

Gezellige standjes en creatieve activiteiten

Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, geschikt voor alle leeftijden. Verschillende stripuitgeverijen presenteren hun collecties in gezellige standjes. Ook de bibliotheek is aanwezig om haar stripcollectie te promoten en organiseert diverse activiteiten:

  • Bouw mee aan een stripfiguur: Bezoekers kunnen van 10 tot 13 uur hun creativiteit de vrije loop laten door mee te bouwen aan een gigantische stripfiguur gemaakt van LEGO.
  • Photobooth & Zoektocht Bollie & Billie: Van 10 tot 16.30 uur kunnen bezoekers zich vereeuwigen als een stripfiguur in onze speciale photobooth. Voor de jonge bezoekers is er een spannende zoektocht met Bollie & Billie.

Gratis toegang voor een onvergetelijke ervaring

Het beste van alles? Toegang tot het festival is volledig gratis! Dit is de perfecte gelegenheid voor families om samen een dag vol plezier en avontuur te beleven.

Ons gedacht… Dit stripfestival belooft niet alleen een dag vol entertainment en creatieve uitspattingen, maar ook een unieke kans om de stripwereld op een interactieve manier te ervaren. Mis deze kans niet om de magie van strips samen met het hele gezin te beleven!