zaterdag, mei 25, 2024
HomeKnokke-HeistVerkeerswijzigingen in Knokkestraat en Kursaalstraat Op 18 April

Verkeerswijzigingen in Knokkestraat en Kursaalstraat Op 18 April

Op donderdag 18 april 2024 vanaf 7 uur tot uiterlijk 20 uur zullen er ingrijpende verkeersmaatregelen van kracht zijn in de Knokkestraat en de Kursaalstraat. Dit betreft een volledige afsluiting van deze wegen tussen specifieke straten, wat significante gevolgen zal hebben voor de bereikbaarheid van omliggende straten.

Gedetailleerde Verkeersmaatregelen

De Knokkestraat zal afgesloten zijn vanaf de Garnaalstraat tot en met de Kursaalstraat. Bovendien wordt de Kursaalstraat tussen de Elizabetlaan en de Vlamingstraat ook afgesloten voor alle verkeer. Als gevolg van deze afsluitingen zal een deel van de Kursaalstraat, de Kerkstraat en de Pannenstraat moeilijk bereikbaar zijn.

Omleidingsroutes

Er is een omleidingsroute ingesteld voor plaatselijk verkeer van personenauto’s. Deze route loopt via de Vissersstraat en de Dwarsstraat naar de Kursaalstraat. Let op: de rijrichting van de Dwarsstraat wordt tijdelijk omgedraaid om de doorstroming van het verkeer te faciliteren.

Toegang tot de Kursaalstraat vanaf de Knokkestraat is mogelijk via de Moefe en de Guido Gezellestraat. Vanaf de Westkapellestraat kan men de Kursaalstraat bereiken via de Noordstraat en de Guido Gezellestraat. Voor de Kerkstraat wordt aangeraden de Vlamingstraat en de Kardinaal Mercierstraat te gebruiken.

Parkeerverbod

Gedurende de afsluiting geldt er een parkeerverbod in de Garnaalstraat, Brouwersstraat en in de betreffende delen van de Knokkestraat en de Kursaalstraat. Automobilisten worden geadviseerd hun voertuigen buiten deze zones te parkeren om boetes te vermijden.

Beëindiging van de Maatregelen

Deze verkeersmaatregelen worden uiterlijk tegen 20 uur op dezelfde dag opgeheven, waarna de normale verkeerssituatie weer wordt hersteld.