HomeRechtbankVrouw van 61 troggelde vier kneistse mannen geld af

Vrouw van 61 troggelde vier kneistse mannen geld af

Vier bedrogen mannen uit Knokke-Heist hebben woensdagochtend een rechtszaak aangespannen tegen de zaak van B.V. Sommigen van hen hadden een vriendschappelijke relatie met deze dame en vertrouwden haar daarom volledig. Toen ze om een ​​lening vroeg, twijfelde een slachtoffer dan ook niet. “De 30.000 euro van mijn cliënt wordt geïnvesteerd in onroerend goed”, zei één van de advocaten in de rechtbank. “Hij zou het geld later terug krijgen tegen 10% rente, maar hij zag zijn geld nooit meer terug.” 30.000 euro, terwijl het derde slachtoffer 45.750 euro leende.

“Volgens de advocaat van B.V. de vermoedelijke oplichtster is een Nederlander het echte brein in deze zaak.” Hij stelde de bruikleenovereenkomst op en stond zelfs garant. Mijn cliënt is ervan overtuigd dat hij een realistisch investeringsproject heeft voorgesteld. “

De oplichter had uit hoofde van haar plannen slechts één bedoeling volgens het openbaar ministerie. “Ze wil gewoon haar luxe levensstijl behouden”, zei aanklager Peter Wilcourtren in de rechtbank. “Verdachte heeft veel slachtoffers gemaakt en hun vertrouwen misbruikt. Uit de dossiers bleek dat ze niet van plan was het geleende geld terug te betalen. Ze verkreeg de lening onder valse voorwendselen. Uit een notitieboekje bleek intussen ook dat dit alles met voorbedachte rade gebeurde. Uitspraak op 8 september.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers