zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistE-Foilen aan de Belgische Kust: Een Nieuwe Dimensie van Watersport bij Surfers...

E-Foilen aan de Belgische Kust: Een Nieuwe Dimensie van Watersport bij Surfers Paradise

E-foilen, een spectaculaire vorm van watersport, wint aan populariteit aan de Belgische kust, vooral bij Surfers Paradise waar men kan genieten van lessen en het huren van speciale E-Foil boards.

Wat is E-Foilen?
E-Foilen is een vorm van watersport waarbij een surfboard uitgerust met een elektrisch aangedreven foil, de gebruiker boven het wateroppervlak laat zweven. Dit board, aangedreven door een batterij, minimaliseert weerstand en golfslag waardoor de surfer een zwevend gevoel ervaart. Vooral bij rustige zee en lichte wind biedt e-foilen een fantastische alternatieve ervaring.

Diverse Opties voor Beginners en Experts
Surfers Paradise biedt verschillende boards aan, van volumineuze en makkelijke modellen voor beginners tot de geavanceerde “Flite Ultra” voor de ervaren foilers. De Flite Ultra, bekend om zijn inklapbare propeller, laat de beoefenaar surfen op de deining van de zee zonder weerstand van de schroef.

Veiligheid en Innovatie
Deze sport garandeert veiligheid door functies zoals automatische uitschakeling van de schroef bij valpartijen. De boards, waaronder de Flite Air en Flite Air Pro, zijn gemaakt van een stijve opblaasbare constructie met stabiele vleugels, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort.

Lessen en Kosten
Surfers Paradise biedt lessen aan die men online kan boeken, waarbij de kosten 150 euro per uur bedragen, inclusief alle benodigdheden zoals wetsuit, zwemvest en helm. Daarnaast is er de optie om een E-Foil te huren voor 110 euro per uur. De lessen kunnen individueel of per twee gevolgd worden, wat een flexibele leerervaring biedt.

Beschikbaarheid en Toegankelijkheid
De locatie is dagelijks geopend en klanten worden op de beste momenten uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke sport. Alle nodige uitrusting wordt verzorgd door een gemotiveerde instructeur om een optimale ervaring te garanderen.

Ons gedacht…
Met de introductie van E-Foilen brengt Surfers Paradise een revolutionaire ervaring naar de Belgische kustlijn. Het biedt een perfecte mix van technologie, sport en plezier, toegankelijk voor zowel beginners als ervaren watersportliefhebbers. Dit is uw kans om te zweven over de Noordzee en de waterwereld vanuit een compleet nieuw perspectief te ervaren.