woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistGouden Jubileum van Guy en Nadine Gevierd in Hotel Pavillon du Zoute

Gouden Jubileum van Guy en Nadine Gevierd in Hotel Pavillon du Zoute

Tijdens een hartverwarmende bijeenkomst in Hotel Pavillon du Zoute, vierden Guy Baeyens en Nadine Debuysscher hun gouden huwelijksjubileum. Het echtpaar, gekend voor hun decennialange onbaatzuchtige inzet in de gemeenschap van Knokke-Heist, werd verrast door burgemeester Jan Morbee met felicitaties namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis.

Een Leven Samen vol Engagement

Guy en Nadine, beiden afkomstig uit de onderwijswereld, hebben hun leven gewijd aan het onderwijs en vrijwilligerswerk. Hun liefdesverhaal begon op de schoolbanken van de Rijksnormaalschool in Gent, waarna ze samen vele jaren les gaven. Het koppel, woonachtig in Knokke-Heist, heeft twee kinderen en vier kleinkinderen die allen de warmte en wijsheid van hun grootouders uitstralen.

Guy, bekend om zijn creatieve bijdrage als deel van de beruchte zwarte pietenbende Sinterklaas, heeft menig kinderhart sneller doen slaan in de gemeentelijke basisschool Het Anker. Zijn avonturen als Piet Magic, inclusief een spectaculaire redding door de brandweer, zijn legendarisch.

Decennialange Vrijwilligerswerk

Het paar heeft zich ook enorm ingezet voor de gemeenschap. Guy’s betrokkenheid bij het Taalplatform in Scharpoord en zijn inspanningen om Oekraïense vluchtelingen Nederlands te leren, tonen zijn passie voor taal en onderwijs. Als bestuurslid bij de Koninklijke Heemkring Cnocke is Hier, draagt hij bij aan het behoud van de lokale geschiedenis en cultuur.

Nadine’s vrijwilligerswerk bij Oxfam Wereldwinkel benadrukt haar toewijding aan eerlijke handel en het welzijn van de gemeenschap. Haar bijdrage aan gemeentelijke recepties met (h)eerlijke dranken versterkt haar imago als een warm en genereus persoon.

Een Toekomst Vol Voorspoed

Het echtpaar staat model voor de impact die individuen kunnen hebben op hun gemeenschap door toewijding en liefde voor het onderwijs en vrijwilligerswerk. Hun gouden huwelijksviering is niet alleen een mijlpaal in hun persoonlijke leven maar ook een viering van hun bijdrage aan de gemeenschap van Knokke-Heist.

Het gemeentebestuur, samen met de inwoners van Knokke-Heist, wenst Guy en Nadine nog vele gezonde en voorspoedige jaren samen. Hun levenslange inzet voor de gemeenschap dient als inspiratie voor ons allemaal.

Het verhaal van Guy en Nadine Baeyens-Debuysscher herinnert ons aan de kracht van gemeenschapsgevoel en de onuitwisbare impact die we kunnen hebben door ons in te zetten voor anderen. Hun gouden jubileum viert niet alleen hun liefde voor elkaar maar ook hun liefde voor hun gemeenschap.