Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag krijgen we de hele dag zwaarbewolkt weer. Het is meestal droog, nu en dan valt er een beetje lichte regen of motregen. Er zit nauwelijks beweging in het kwik, met maxima rond 14 à 15°C. Matig tot goed zicht. De wind waait hard (7) uit ZW en neemt af tot vrij krachtig (5).

Zaterdag krijgen we brede opklaringen. Tegen de avond neemt de bewolking toe en ’s nachts gaat het regenen. Maxima rond 17°C. Goed zicht. De wind waait vrij krachtig (5) uit Z en neemt toe tot krachtig (6).

Zondag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen. Maxima rond 16°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait vrij krachtig (5) uit ZW, krimpt naar Z en neemt toe tot krachtig (6). ’s Avonds ruimt de wind opnieuw naar ZZW en neemt dan toe tot hard (7).

Maandag is het eerst betrokken met perioden van regen. Na de middag wisselen buien en opklaringen elkaar af. Maxima rond 18 à 19°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait stormachtig (8) uit ZZW, ruimt naar WZW en neemt af tot hard (7).

Dinsdag is het meestal zonnig, met nog een kleine kans op een bui. Maxima rond 12°C. Goed zicht. De wind waait hard (7) uit ZW, ruimt naar W en neemt af tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van woensdag 04/11/20 tot zondag 08/11/20

Er vestigt zich een hogedrukgebied boven onze omgeving, later verplaatst het zich naar Oost-Europa. Het wisselvallige weertype maakt plaats voor een veel rustiger en droger weerbeeld. Het is meestal zonnig, met maxima tussen 10 à 12°C. De nachten zijn fris, met lokaal vorst aan de grond.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers