HomeKnokke-HeistKneistiTVIedereen op zijn stoep voor een gemeentelijk aperitief op 4 juni

Iedereen op zijn stoep voor een gemeentelijk aperitief op 4 juni

Het is zover. De allereerste STOEP-ERITIEF. Het is eenvoudig: vrijdag 4 juni 2021 vanaf 17.30 uur komen we met heel de gemeente buiten voor een aperitiefje en dat veilig op je eigen stoep. Zet een stoel voor je huis, neem een drankje in de hand, zet een chipje op je vensterbank en doe een babbeltje met je buren. Is je buurman en/of -vrouw nog niet buiten? Gewoon even aanbellen. Vast en zeker doen ze ook mee. Weer even met elkaar verbinden. Hoe leuk is dat? Doe mee, neem er een foto van en post die met de #KHStoep-eritief. 

Vind jij de wereld warm genoeg? Ken jij je buren? Voel jij je wel eens té alleen? Of ken je iemand die eenzaam is? Knokke-Heist, Bond zonder Naam en Samenlevingsopbouw nodigen je uit om samen op te komen voor meer menselijke warmte en zachte verbondenheid. Om elkaar niet los te laten wanneer het moeilijk gaat, om te laten zien dat je er voor elkaar bent. Met een kop koffie of een stevige schouder om op te leunen. Doe jij mee? 

1 REACTIE

  1. vindt dit een goed idee maar denk dat het moeilijk zal gaan in de vissersstraat in heist geen voetpad en steeds auto’s die door de straat rijden

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers