HomeKnokke-HeistPB Online voordracht 'COVID-19 vaccins: werkzaamheid en veiligheid'

PB Online voordracht ‘COVID-19 vaccins: werkzaamheid en veiligheid’

Online voordracht ‘COVID-19 vaccins: werkzaamheid en veiligheid’ door prof. Pierre Van Damme, epidemioloog Maandag 29 maart 2021 om 14 uur Professor Pierre Van Damme komt tegenwoordig vaak in de media omwille van de huidige coronapandemie. Logisch gezien hij één van de topwetenschappers is in Vlaanderen op vlak van infectieziektes. Aan de Universiteit Antwerpen werkt hij bij het Centrum voor Evaluatie van Vaccinaties.Hij zal het tijdens deze online voordracht hebben over wat vaccins zijn, en waarvoor ze dienen. Bovendien zal de ontwikkeling, de veiligheid en de werkzaamheid van de COVID-19 vaccins uit de doeken worden gedaan, en wordt de mogelijkheid geboden om vragen te stellen. Prijs: € 5 Vooraf inschrijven is noodzakelijk en dit kan telefonisch of via e-mail.
Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 290321 – aantal personen – telefoonnummer. Info en inschrijven?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.vief.be/vief-west-vlaanderen/activiteiten/online-voordracht-covid-19-vaccins-werkzaamheid-en-veiligheid

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers