dinsdag, april 16, 2024
HomeDammeSinterklaasfeest in Damme: Een Vrolijke Boottocht voor Alle Kinderen!

Sinterklaasfeest in Damme: Een Vrolijke Boottocht voor Alle Kinderen!

In Damme is er reden tot vreugde: Sinterklaas heeft aangekondigd dat hij alle kinderen van Damme zal bezoeken! Burgemeester Jochim Coens deelde enthousiast mee dat hij een brief van de Sint heeft ontvangen, met daarin het heuglijke nieuws dat er dit jaar géén stoute kinderen zijn in Damme.

Deze speciale gelegenheid wordt gevierd met een feestelijke boottocht op de Damse Vaart. De Sint en zijn Pieten zullen op zondag 26 november arriveren, waarbij alle kinderen uitgenodigd zijn om samen met hen te varen. Dit belooft een dag vol vreugde en verrassingen te worden.

Praktische Informatie:

  • Datum en Tijd: Zondag 26 november, tussen 13.30 en 16.30 uur.
  • Locatie: Aanlegsteiger Lamme Goedzak, Damse Vaart Zuid 2.
  • Prijs: €4,00 per persoon, maar kinderen varen gratis.
  • Organisator: Gezinsbond Damme.

De organisatie, Gezinsbond Damme, heeft gezorgd voor een veilige en plezierige ervaring voor alle aanwezigen. Dit evenement is niet alleen een kans voor kinderen om de magie van Sinterklaas te ervaren, maar ook een moment voor de gemeenschap om samen te komen en te vieren.

Naast de boottocht zijn er verschillende activiteiten gepland, waaronder spelletjes, liedjes en dansjes met de Pieten. Ouders en kinderen worden aangemoedigd om deel te nemen aan deze vrolijke festiviteiten.

De komst van Sinterklaas naar Damme symboliseert een tijd van vreugde en gemeenschapsgevoel. Het is een prachtige gelegenheid voor kinderen en ouders om samen te genieten van de feestelijke sfeer. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke dag in Damme.