Home Knokke-Heist StemBus24 StemBus.24: Vier Kandidaten uit Knokke-Heist op de Lijsten van Vlaams Belang

StemBus.24: Vier Kandidaten uit Knokke-Heist op de Lijsten van Vlaams Belang

0
1093

In de aanloop naar de parlementsverkiezingen op 9 juni staan er vier opvallende kandidaten uit Knokke-Heist op de lijsten van het Vlaams Belang. Deze kandidaturen markeren de opmerkelijke groei die de partij de afgelopen twee jaar in deze regio heeft doorgemaakt, aldus Philip Claeys, afdelingsvoorzitter van Vlaams Belang in Knokke-Heist.

Paul Boonefaes, bekend als ondernemer en auteur van het controversiële boek ‘Zwijg! Waarom woke niet deugt’, neemt een prominente positie in door de lijst voor het Europees Parlement te duwen. Boonefaes was voorheen actief bij de N-VA.

Marleen Govaerts, die ervaring heeft in de Kamer van Volksvertegenwoordigers waar ze van 2003 tot 2007 diende, keert terug in de politiek. Ze staat als achtste opvolger op de lijst, met een focus op financiële en budgettaire zaken vanuit haar vorige rol in de commissie Financiën en Begroting.

Willy Bécu, die een achtergrond heeft in media en onderwijs, bezet de zesde opvolgersplaats voor het Vlaams Parlement. Bécu’s diversiteit in zijn carrière, van radio-pionier tot lector pedagogiek, voegt een uniek perspectief toe aan de lijst.

Ten slotte keert Philip Claeys zelf ook terug naar het strijdtoneel als eerste opvolger voor het Europees Parlement. Met zijn uitgebreide ervaring als voormalig Europees parlementslid en zijn huidige rol als secretaris-generaal van de fractie Identiteit en Democratie, is hij een centrale figuur in de campagne.

Deze kandidaten uit Knokke-Heist zijn duidelijk gepositioneerd om de lokale steun voor het Vlaams Belang verder uit te bouwen, mede door hun diverse achtergronden en politieke ervaring.

NO COMMENTS