HomeZwinregioVeel hinder door werken op de N31

Veel hinder door werken op de N31

De diensten van Wegen en Verkeer zijn gestart met grote onderhoudswerken op de  Expresweg, de N31 in Brugge. Dit was maandag al te merken met files tot op de brug van de A11. Je kan dan ook maar beter de komende maanden deze zone vermijden.

Want in verschillende fases wordt het wegdek vernieuwd en worden er  twee bruggen gerenoveerd. Tijdens de werken zal het verkeer door kunnen, maar er zullen uiteraard vertragingen zijn.

Eveline Weyers, projectingenieur Agentschap Wegen en Verkeer: “Het gaat om grote onderhoudswerken, want de Expresweg zat vol gaten en het was onveilig. De werken verlopen in verschillende fases. Eerst komt de weg tussen de brug over Waggelwater en de Blankenbergse Steenweg aan de beurt. Tijdens de ingrijpende werken, zal het verkeer altijd door kunnen.”

Na de zomer worden ook  tunnels onder handen genomen en komt het stuk ter hoogte van de Koningin Astridlaan aan bod, en in een laatste fase de Expresweg tot aan de Koning Albert I Laan. De werken zullen alles samen 2 miljoen euro kosten. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers