zaterdag, mei 25, 2024
HomeCultuurCools en Zonen: Een Humoristische Kijk op Generatieverschillen in West-Vlaanderen

Cools en Zonen: Een Humoristische Kijk op Generatieverschillen in West-Vlaanderen

Op zondag 14 april 2024 biedt Rotary Knokke Oostkust een unieke comedyervaring met “Cools en Zonen”, gepresenteerd door Hans Cools in Cultuurcentrum Scharpoord. Deze voorstelling belicht met humor de generatiekloof en de evolutie van het leven in West-Vlaanderen, ten voordele van de sociale projecten van de organisatie.

Over “Cools en Zonen”

Hans Cools, een authentieke West-Vlaming, neemt zijn publiek mee op een reis door zijn leven, van zijn jeugd in een traditioneel dorp tot zijn carrière als ingenieur bouwkunde. Zijn verhaal is een herkenbare reflectie op de contrasten tussen het plattelandsleven en de moderne wereld, gezien door de ogen van een vader die balanceert tussen twee generaties.

Voorstelling Details

  • Datum en Tijd: Zondag 14 april 2024, 16 uur
  • Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord, Knokke-Heist
  • Prijs: €40, inclusief receptie tot 20 uur

Steun aan Sociale Doelen

De opbrengst van deze voorstelling gaat naar de sociale doelen van Rotary Knokke Oostkust, in samenwerking met het Gemeentebestuur Knokke-Heist en Cultuurcentrum Scharpoord. Dit initiatief onderstreept de toewijding van de organisatie aan gemeenschapsdienst en lokale ontwikkeling.

Waarom Bijwonen?

  • Unieke Comedy: Een vermakelijk perspectief op de levensloop van een man die gevangen zit tussen traditie en moderniteit.
  • Sociale Bijdrage: Uw aanwezigheid ondersteunt de sociale projecten van Rotary Knokke Oostkust.
  • Netwerkmogelijkheden: De receptie biedt een uitstekende kans om te netwerken met lokale gemeenschapsleiders en gelijkgestemden.

Ons gedacht…

Cools en Zonen is meer dan een comedyvoorstelling; het is een hartverwarmende blik op de complexiteit van het moderne leven door de ogen van iemand die worstelt om het beste van twee werelden aan zijn kinderen door te geven. Dit evenement belooft niet alleen een avond vol lachen, maar ook een kans om bij te dragen aan waardevolle lokale initiatieven. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een bijzondere gemeenschap en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke voorstelling.