woensdag, mei 29, 2024
HomeCultuurEen Ontmoeting met een Mysterieuze Auteur in Bib Scharpoord

Een Ontmoeting met een Mysterieuze Auteur in Bib Scharpoord

Op dinsdag 23 april 2024 staat Bib Scharpoord in het teken van leesplezier en de ontdekking van nieuwe auteurs tijdens Vlaanderenleestdag. Deze dag biedt de unieke kans om in een kleine, intieme setting direct met een mysterieuze auteur te spreken over alles wat met schrijven te maken heeft – van inspiratiebronnen tot schrijfgewoontes.

Ontdek de Mysterieuze Auteur

De identiteit van de auteur blijft een goed bewaard geheim, maar deelnemers krijgen de kans deze te ontrafelen via dagelijkse hints op de sociale media van bibliotheek Knokke-Heist vanaf 10 april. De eerste tip luidt: “Voor mijn pseudoniem haalde ik mijn inspiratie uit de muziekwereld.” De eerste correcte gokker ontvangt een gesigneerd boek van de geheimzinnige gast.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Directe Interactie: Een gesprek met de auteur over diens werken, inspiraties en schrijftechnieken.
  • Gezelligheid: Koffie, thee en lekkernijen zorgen voor een warme, ontspannen sfeer.
  • Exclusiviteit: Een beperkte groepsgrootte garandeert persoonlijke interactie.

Schrijf Je In

Deelname is gratis, maar inschrijving is vereist. Dit kan online, bij het onthaal van CC Scharpoord, of telefonisch via T 050 630 430.

Volg de Tips en Doe Een Gok

Blijf de Facebook- en Instagrampagina’s van bibliotheek Knokke-Heist volgen voor alle tips en maak kans op een uniek, gesigneerd boek van de mysterieuze auteur.

Ons gedacht…

Vlaanderenleestdag 2024 belooft een dag vol mysterie, interactie en leesplezier te worden. Mis deze kans niet om in direct contact te komen met een mysterieuze auteur, diens geheimen te ontrafelen en misschien zelfs een gesigneerd exemplaar van zijn of haar werk te winnen.