zondag, februari 25, 2024
HomeCultuurGeannuleerd Jungle Jump-Evenement in Laguna: Alternatieve Kerstactiviteiten in Knokke-Heist

Geannuleerd Jungle Jump-Evenement in Laguna: Alternatieve Kerstactiviteiten in Knokke-Heist

De populaire Jungle Jump, die gepland stond voor 6 en 7 januari 2024 in het sportcentrum Laguna, is helaas geannuleerd. Dit evenement, bekend om zijn gigantisch springkastelendorp, zou een hoogtepunt zijn tijdens de kerstvakantie in Knokke-Heist. De organisator heeft echter laten weten dat het evenement niet door kan gaan, tot spijt van velen die uitkeken naar dit familievriendelijke spektakel.

Hoewel de annulering van Jungle Jump teleurstellend is, biedt Knokke-Heist gelukkig een scala aan andere fascinerende activiteiten gedurende de kerstperiode. Voor gezinnen en bezoekers die op zoek zijn naar feestelijk plezier, zijn er diverse alternatieven die de kerstspirit levend houden.

Een van de hoogtepunten is ‘Ketnet aan Zee’, een evenement dat zeker jonge bezoekers zal bekoren. Daarnaast is er een sprookjesachtige wandeling beschikbaar, waarbij deelnemers kunnen genieten van de betoverende kerstverlichting die de stad siert. Voor de schaatsliefhebbers biedt de overdekte ijspiste een perfecte gelegenheid om te genieten van winterse sporten.

Deze evenementen maken deel uit van het uitgebreide programma ‘Winterbeleving in Knokke-Heist’. Dit programma biedt een volledig overzicht van alle activiteiten die beschikbaar zijn tijdens de kerstvakantie. Het belooft een tijd te zijn vol vreugde en vermaak, ondanks het gemis van Jungle Jump.

Voor meer informatie en het volledige overzicht van alle kerstactiviteiten in Knokke-Heist, bezoek de officiële website: Winterbeleving in Knokke-Heist | Toerisme Knokke-Heist. Hier vind je alle details over de evenementen, locaties, tijden en meer, zodat je geen moment van de feestelijke pret hoeft te missen.

In Knokke-Heist is er voor ieder wat wils deze kerstvakantie. Van magische wandelingen tot winterse sporten, de stad zorgt ervoor dat de kerstsfeer blijft sprankelen, ondanks de afwezigheid van Jungle Jump.