Home Zoute.Style Cuines 33: Een Nieuw Begin met Fleur Boussy als Stralend Middelpunt

Cuines 33: Een Nieuw Begin met Fleur Boussy als Stralend Middelpunt

0
545

Een frisse start met een exclusieve touch

Bij Cuines 33 in Knokke-Heist is Fleur Boussy niet zomaar de gastvrouw; ze is een fundamenteel onderdeel van de charme en het succes van het restaurant. Samen met chef-kok Edwin Menue, haar echtgenoot, heeft Fleur een geheel nieuw concept bedacht dat belooft elke culinaire liefhebber te betoveren. “Het is allemaal wat intiemer en exclusiever,” legt Edwin uit. Met een passie voor gastvrijheid maakt Fleur van Cuines 33 een plek waar iedere bezoeker zich direct thuis voelt.

Een unieke culinaire reis door verschillende ruimtes

Het echtpaar heeft een vernieuwend concept ontwikkeld waarbij gasten letterlijk meebewegen met hun maaltijd. Het restaurant is opgedeeld in vijf verschillende ‘belevingsruimtes’, waar gasten genieten van een vast menu dat bestaat uit 17 kleine gerechten, verdeeld over zeven gangen. Gasten beginnen met amuses in de eerste ruimte en verplaatsen zich geleidelijk naar de keuken, waar de culinaire magie plaatsvindt. “De gasten schuiven als het ware mee per gerecht,” vertelt Edwin. Dit dynamische format zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te beleven valt bij elk bezoek.

Geheimzinnigheid rondom het nieuwe decor

Hoewel de nieuwsgierigheid groot is, blijft het interieur van Cuines 33 voorlopig een goed bewaard geheim. Deze keuze is bewust gemaakt om bezoekers bij hun eerste bezoek volledig te kunnen verrassen. “Alles moet nog wat geheim blijven voor de gasten,” zegt Fleur, die belooft dat de onthulling van het decor de verwachtingen zal overtreffen.

Ons gedacht…

Met het nieuwe concept van Cuines 33 zetten Fleur Boussy en Edwin Menue niet alleen hun culinaire visie kracht bij, maar creëren ze ook een geheel unieke eetervaring die gasten uitnodigt om deel te nemen aan een bewegende culinaire ontdekkingsreis. Het belooft een ervaring te worden die even memorabel als smaakvol is, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om de ultieme gastvrijheid te bieden. Dit is een avontuur dat je niet wilt missen.

NO COMMENTS