woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistOpnames van het tweede seizoen 'Knokke Off' deze week gestart

Opnames van het tweede seizoen ‘Knokke Off’ deze week gestart

De productie van het langverwachte tweede seizoen van de populaire Netflixserie ‘Knokke Off’ is officieel van start gegaan, zo bevestigt Netflix in een recent persbericht. In dit nieuwe seizoen volgen we opnieuw de perikelen rondom Louise, Daan, en Alex, die allemaal worstelen met de uitdagingen van liefde en erkenning.

De centrale vraag dit seizoen: wie zal Louise’s hart veroveren? Zal ze vallen voor de charmes van de nieuwkomer Daan, terugkeren naar haar jeugdliefde Alex, of kiest ze voor een pad van zelfontdekking? Naast de romantische verwikkelingen blijven ook de familieperikelen een prominente rol spelen, met de komst van Alex’s oma die vastberaden is om orde op zaken te stellen aan de Belgische kust.

Nieuwe en terugkerende gezichten

Terwijl de bestaande cast wordt aangevuld met enkele mysterieuze nieuwe personages, wiens identiteiten later onthuld zullen worden, belooft het seizoen een mengeling van drama, romantiek, en avontuur. Fans zullen echter geduld moeten oefenen, aangezien het nieuwe seizoen pas in 2025 te zien zal zijn op Netflix. Gelukkig is het eerste seizoen nog steeds beschikbaar voor wie zijn geheugen wil opfrissen of de serie wil ontdekken.

Intense ervaringen op de set

Pommelien, die de rol van Louise speelt, een jonge vrouw met een bipolaire stoornis, deelde haar ervaringen met het tijdschrift Grazia. “Het was heel intens,” vertelt ze. “Ik moest snel schakelen tussen extreme emoties, van diepe depressie tot uitgelaten feestvreugde.” Deze emotionele achtbaan was een uitdaging, maar bracht ook voldoening wanneer scènes succesvol opgenomen werden.

Samen met Nederlandse actrices zoals Anna Drijver en Jasmine Sendar, beschrijft Pommelien de opnameperiode als een ‘bizarre belevenis’. Na lange draaidagen van twaalf uur voelde ze de impact van haar rol nog steeds. “Na die periode zat ik even in een zwart gat, niet wetende wat te doen,” legt ze uit. Gelukkig zijn de opnames weer in volle gang, en kan het team zich opmaken voor een nieuw avontuur.

Ons gedacht…

Met een mix van oud en nieuw talent en een intrigerend verhaal belooft het tweede seizoen van ‘Knokke Off’ de harten van fans opnieuw te veroveren. Tot die tijd kunnen kijkers zich tegoed doen aan de reeds beschikbare afleveringen, terwijl ze in spanning afwachten wat het nieuwe seizoen zal brengen.