HomeZwinregioStad DammeStad Damme zoekt dringend vrijwilliger-chauffeur

Stad Damme zoekt dringend vrijwilliger-chauffeur

Heeft u zin om minder mobiele stadsgenoten te helpen? Word dan vrijwilliger-chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale. Als vrijwilliger zorgt u ervoor dat mensen die anders moeilijk tot bij de dokter, de winkel, een bijeenkomst van een vereniging, โ€ฆ geraken, toch geholpen worden!

Wij zorgen voor een onkostenvergoeding van โ‚ฌ 0,35 per gereden kilometer en een gepast verzekeringspakket met o.a. een omniumverzekering voor uw auto tijdens de trajecten. Uiteraard tellen de kilometers vanaf het moment dat u uw woning verlaat tot u terug thuis aankomt. Om vrijwilliger te worden bij de Minder Mobielen Centrale gelden drie voorwaarden:

  • beschikken over een persoonlijke wagen
  • enkele uren per week beschikbaar zijn
  • bereikbaar zijn via telefoon

Als vrijwilliger-chauffeur beslist u volledig zelf over de invulling van uw vrijwilligerswerk. U beslist altijd of u een traject uitvoert en wanneer u beschikbaar bent voor de centrale. Als een vastgelegde rit voor u uiteindelijk toch onmogelijk blijkt, blijft een annulering mogelijk. 

Vaccinatiecentrum

De nood aan chauffeurs-vrijwilligers is momenteel hoog door de vaccincampagne tegen COVID-19. Ook als u maar sporadisch ritten kunt uitvoeren of enkel minder mobiele mensen naar Sanapolis wil helpen, zijn we u dankbaar.ย 

Sociaal Huis

Brouwerijstraat 48 (Damme)

050 67 28 40

info@ocmw-damme.beย 

Alle openingsuren & contactinfo

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers