woensdag, mei 29, 2024
HomeDammeZitdag Personenbelasting in Damme: Expertise Beschikbaar op 6 Juni

Zitdag Personenbelasting in Damme: Expertise Beschikbaar op 6 Juni

De federale overheidsdienst Financiën biedt inwoners van Damme een unieke kans om samen met een expert hun personenbelasting in te vullen tijdens een speciaal georganiseerde zitdag. Deze service vindt plaats op donderdag 6 juni, tussen 9:00 en 15:00 uur in het Sociaal Huis van Damme.

Afspraak Noodzakelijk Om van deze gelegenheid gebruik te maken, is het essentieel om vooraf een afspraak te plannen. Belangstellenden kunnen hiervoor terecht bij de medewerkers aan het onthaal van het Sociaal Huis. Deze proactieve benadering zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte ervaring voor elke bezoeker.

Locatie en Contactgegevens:

  • Adres: Brouwerijstraat 4, 8340 Sijsele (Damme)
  • Telefoonnummer: 050 67 28 40

Het is een uitgelezen kans voor de inwoners van Damme om directe ondersteuning te krijgen bij het correct invullen van hun belastingaangifte. Dit initiatief benadrukt het belang van correcte belastingaangifte en biedt persoonlijke ondersteuning om mogelijke fouten of onduidelijkheden te voorkomen.

De zitdag voor personenbelasting in het Sociaal Huis van Damme is een niet te missen kans voor wie hulp zoekt bij het invullen van zijn of haar belastingaangifte. Plan tijdig uw afspraak en maak gebruik van de expertise die ter beschikking wordt gesteld.