zondag, april 21, 2024
HomeCultuurMILO Musicalgroep over hun "High School Musical Junior" (primeur beelden)

MILO Musicalgroep over hun “High School Musical Junior” (primeur beelden)

De MILO Musicalgroep, al 16 jaar een vaste waarde in de podiumkunsten, zet zich in voor het ontdekken en ontwikkelen van jong talent in de regio Knokke-Heist en daarbuiten. Dit jaar, in 2024, presenteert de groep met trots de junior productie “High School Musical Junior”, een dynamische en energieke musical die jongeren tussen 8 en 21 jaar de kans geeft hun podiumkunsten te tonen.

De MILO-familie, onder leiding van Lore Dobbelaere, Kelly Matthijs en Charlotte Overstraete, heeft een diverse groep enthousiaste jonge artiesten samengebracht. De jongeren worden zowel op als achter de schermen intensief begeleid, waarbij ze leren over alle aspecten van een musicalproductie, van acteren en zingen tot dansen en zelfs basketballen.

“High School Musical Junior” speelt zich af op East High School, waar het verhaal van Troy, Gabriella, en hun vrienden zich ontvouwt. Deze productie is meer dan alleen een podiumstuk; het is een viering van jong talent, diversiteit en de kracht van gemeenschapszin. De cast bestaat uit veelbelovende jonge artiesten zoals Matisse Fore, Yoni Van Poucke en Hanne Volckaert, ondersteund door een getalenteerd ensemble.

De voorstellingen vinden plaats in het Cultuurcentrum Scharpoord Knokke-Heist van 4 tot 7 januari 2024. Tickets zijn beschikbaar voor een standaardprijs van €15 en een gereduceerd tarief van €12 voor kinderen onder de 12 jaar. Bovendien kunnen bezoekers met een UiTPAS punten sparen bij deelname aan de activiteit, die later kunnen worden ingewisseld voor mooie voordelen en kortingen.

MILO Musicalgroep blijft een inspirerende kracht in de lokale cultuur, door jaarlijks indrukwekkende producties te presenteren en door hun inzet om jong talent een platform te bieden. “High School Musical Junior” is niet alleen een must-see voor musicalfans, maar ook een hartverwarmende ervaring die de betekenis van kunst en gemeenschap viert.

BESTEL JE TICKETS HIER