zaterdag, februari 24, 2024
HomeZoute.StyleOntdek Exclusieve Woonparadijzen in 'Knokke Le Zoute Interiors - Living by the...

Ontdek Exclusieve Woonparadijzen in ‘Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea

Knokke-Heist, bekend om zijn verfijnde levensstijl en prestigieuze woningen, krijgt een speciale plek in de schijnwerpers met het nieuwe boek ‘Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea’. Dit prachtwerk, uitgegeven door Uitgeverij Lannoo, biedt een unieke inkijk in de exclusieve woningen van kunst- en designliefhebbers in deze regio.

De adembenemende interieurs in het boek variëren van klassiek elegante façades tot avontuurlijk moderne architectuur. Elke woning vertelt een eigen verhaal en weerspiegelt de persoonlijkheid en stijl van de bewoners. Deze verzameling van droomverblijven is vastgelegd door de gerenommeerde fotograaf Mr. Frank, bekend van zijn werk voor Knack Weekend, Sabato, Elle Decoration en Living Italy. Zijn expertise in interieur-, architectuur- en portretfotografie brengt elke ruimte tot leven met een oog voor detail en esthetiek.

Maya Toebat, met haar ervaring als schrijver voor De Standaard Magazine en Elle, verrijkt het boek met boeiende verhalen achter elk interieur. Haar passie voor architectuur is duidelijk zichtbaar in de manier waarop ze de zoektochten naar het perfecte kunstwerk en de harmonieuze samenvloeiing van stijlen in de verschillende huizen beschrijft.

Dit boek is niet alleen een visueel feest voor de ogen, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurdesign en kunst. ‘Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea’, uitgebracht op 19 december, is verkrijgbaar voor 65 euro en is een essentiële toevoeging aan de collectie van elke designliefhebber.

Met ‘Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea’ krijgt u een exclusieve rondleiding door de meest luxueuze en artistieke woningen van Knokke-Heist, waarbij elk detail zorgvuldig is gekozen om een unieke woonervaring te creëren. Dit boek bewijst dat ware kunst en design niet alleen in galerijen te vinden zijn, maar ook in de huizen waarin we leven.