zondag, april 14, 2024
HomeCultuurSchatkistjacht voor Jonge Speurders: Sinterklaas Avontuur in Bib Scharpoord en De Buze...

Schatkistjacht voor Jonge Speurders: Sinterklaas Avontuur in Bib Scharpoord en De Buze Heist

Ben jij klaar voor een magisch avontuur? Tot en met donderdag 7 december 2023 transformeren Bib Scharpoord, De Buze Heist en de uitleenpost in Westkapelle tot een wonderlijke wereld van Sinterklaas. Speciaal voor kinderen tot 8 jaar is er een boeiende en educatieve Sinterklaaszoektocht georganiseerd.

Deelnemertjes worden uitgenodigd om in de huid van een speurpiet te kruipen. Hun missie? Het vinden van vijf verborgen cijfers die leiden naar de geheime code van een schatkist. Maar dat is niet alles. Er ligt ook een puzzel klaar die onthult wat het favoriete eten is van Slecht-Weer-Vandaag, de trouwe viervoeter van Sinterklaas.

Het avontuur eindigt met een spannende onthulling. Wanneer de juiste code gekraakt is, krijgen de kinderen de kans om het juiste geschenkje te openen. En wat is er leuker dan beloond te worden met een zakje vol heerlijke koekjes?

De organisatoren hebben gezorgd voor een veilige en kindvriendelijke omgeving. Ouders kunnen gerust zijn terwijl hun kleintjes op ontdekkingstocht gaan. En het mooiste van alles? Deelname aan deze speelse en leerzame zoektocht is volledig gratis en inschrijven is niet nodig.

Deze unieke Sinterklaaservaring biedt niet alleen plezier en spanning voor de kinderen, maar stimuleert ook hun probleemoplossend vermogen en creativiteit. Dit is een perfecte kans om gezinsbanden te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Mis deze geweldige kans niet om deel uit te maken van een magisch Sinterklaasavontuur. Bezoek Bib Scharpoord, De Buze Heist en de uitleenpost in Westkapelle en laat je kinderen de vreugde van het ontdekken ervaren!