donderdag, april 18, 2024
HomeKnokke-HeistEen Dag Vol Sport, Ontdekking en Dans ter Ere van 75 Jaar...

Een Dag Vol Sport, Ontdekking en Dans ter Ere van 75 Jaar MAKZ!

Op 20 april 2024 transformeert Campus MAKZ in Knokke-Heist tot het middelpunt van festiviteiten met een dag die bol staat van activiteiten, sport, en vreugde, allemaal ter ere van het 75-jarig jubileum van de school. Dit wordt een dag om niet te missen voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van verder weg.

De dag begint met een opzwepende MAKZ-run, een belevingsloop die deelnemers door de iconische schoolgebouwen, het historische internaat, langs het Koningsbos en zelfs tot aan de zee leidt. Of je nu kiest voor de 1 km minirun met obstakels voor de kleintjes, de 5 km midirun, of de uitdagende 10 km makzirun, er is voor elk wat wils. Wandelaars kunnen na de start van de lopers een parcours van 5 of 10 km kiezen, waardoor iedereen de kans krijgt om op hun eigen tempo van de prachtige omgeving te genieten.

Inschrijving voor de run kan gemakkelijk via een QR-code of ticketlink. Deelname aan deze speciale run belooft niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een unieke ervaring door de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van Knokke-Heist.

In de middag opent de campus haar deuren voor een open dag, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in het leven op MAKZ en de veelzijdige faciliteiten kunnen ontdekken. Het is een perfecte gelegenheid voor potentiële studenten en hun families om te ervaren wat MAKZ te bieden heeft.

De kroon op de dag is het avondfeest ’75 jaar MAKZ’ in feestzaal ‘t Verzet. Met een optreden van de coverband Time Machine, gevolgd door DJ Steiner, wordt dit een avond vol muziek, dans en gezelligheid. Het feest is een ode aan de rijke geschiedenis van de school en een kans om samen met oud-leerlingen, leerkrachten en sympathisanten nieuwe herinneringen te creëren.

Tickets zijn verkrijgbaar op diverse locaties in Knokke-Heist en aan de deur zolang de voorraad strekt. Met een programma dat reikt van sportieve uitdagingen tot nostalgische feestvreugde, markeert 20 april een hoogtepunt in de kalender van Knokke-Heist.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de viering van 75 jaar MAKZ, waar gemeenschap, sportiviteit en festiviteiten samenkomen in het hart van onze prachtige gemeente.