woensdag, mei 22, 2024
HomeDammeHerken Jij Gestolen Voorwerpen? Damme en Knokke-Heistse Politie Zoekt Eigenaars na Doorbraak...

Herken Jij Gestolen Voorwerpen? Damme en Knokke-Heistse Politie Zoekt Eigenaars na Doorbraak in Onderzoek

Oproep aan Inwoners van Damme en Knokke-Heist: Help Gestolen Voorwerpen Terug te Vinden na Recent Onderzoek

In het kader van een doorgedreven onderzoek naar een reeks inbraken tijdens de eindejaarsperiode, heeft de politie van Damme/Knokke-Heist in samenwerking met de politiezone Oostende een doorbraak bereikt. Een verdachte is recentelijk aangehouden door het Parket West-Vlaanderen, dankzij de uitmuntende samenwerking tussen de recherchediensten van beide zones. Dit onderzoek belicht niet alleen de nauwe banden tussen onze lokale politie-eenheden maar benadrukt ook hun vastberadenheid om criminaliteit binnen onze gemeenschappen aan te pakken.

Met de aanhouding van de verdachte zijn diverse gestolen voorwerpen in beslag genomen. De politiezones maken nu gebruik van publieke oproepen om deze voorwerpen terug te bezorgen aan hun rechtmatige eigenaars. De inwoners van Damme en Knokke-Heist worden aangemoedigd om de online gepubliceerde beelden van de gevonden buit te bekijken. Indien u een voorwerp herkent of meer informatie heeft over de eigenaar, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de lokale politie van Damme/Knokke-Heist via het specifieke contactformulier. Het is belangrijk bewijsstukken, zoals foto’s of facturen, mee te sturen om de eigendom van de voorwerpen te bevestigen.

Korpschefs Steve Desmet (Damme/Knokke-Heist) en Philip Caestecker (Oostende) benadrukken de vruchtbare samenwerking tussen de zones: “De gezamenlijke inspanningen van onze recherchediensten hebben geleid tot deze belangrijke doorbraak. Hoewel we tevreden zijn met het behaalde resultaat, ligt onze prioriteit nu bij het herenigen van de gestolen voorwerpen met hun rechtmatige eigenaars.”

Bekijk de voorwerpen hier:

https://photos.google.com/share/AF1QipPn7MfWr8duqEOpseBY8XHxefHL4pGJ9vzhTdGUI_ztHbL70cZWCJAHVHFL_sqcgg/memory/AF1QipMk9KwU_lwCODs4uXCKeYOwrnIKUB04iWIY5YXAflC5g4Y63pGgULZL4QZhgtkM7g?key=czRrWXI0U3hwSTRHWFhzWlk3WklsMERCZ1VTaC1n