zondag, april 14, 2024
HomeZoute.StyleLook-Out: Een Verhaal van Familie, Passie en Lokale Samenwerking

Look-Out: Een Verhaal van Familie, Passie en Lokale Samenwerking

Het Look-Out magazine is veel meer dan een publicatie; het is een symbool van familiepassie, samenwerking en de liefde voor lokale cultuur en gastronomie. Dit verhaal van toewijding werd onlangs prachtig in beeld gebracht door Erik Hollé en Carlos Longueville in een reportage voor KneistiTV, die de diepe familiebanden en samenwerkingsgeest achter het succes van Look-Out onderstreept.

Meer dan drie decennia geleden begon Gert-Jan Oudenaller aan dit avontuur, en in 1996 werd het team versterkt door zijn vrouw, Wencke Dons. Samen hebben zij Look-Out uitgebouwd tot wat het vandaag is: een invloedrijk platform met 5 restaurantgidsen en 2 lifestyle magazines per jaar. De toevoeging van hun zoon, Nicolas Oudenaller, in 2020, markeert een nieuwe fase van familie-engagement en belooft de continuïteit van innovatie en kwaliteit.

De aankomende lente brengt de lancering van de nieuwste lente-zomer editie van Look-Out, een evenement dat symbool staat voor vernieuwing en gemeenschapsgevoel. Dit evenement, gehost in het sfeervolle Atelier VO²Max in onze deelgemeente Knokke, staat garant voor een middag vol kunst, zomerse muziek, en culinaire verrassingen, waarbij het plezier van het genieten centraal staat.

Het is duidelijk dat Look-Out niet alleen een gids is voor de beste ervaringen in Vlaanderen, maar ook een verhaal van passie, familie en samenwerking vertelt. Dit wordt nog eens benadrukt door de toewijding van creatieve geesten zoals Erik Hollé en Carlos Longueville, die deze bijzondere familiegeschiedenis en hun betrokkenheid bij de gemeenschap hebben vastgelegd. Door samen te werken met locaties zoals Atelier VO²Max, creëert Look-Out evenementen die de lokale cultuur vieren en versterken, wat Knokke-Heist en omgeving een rijker en meer verbonden gemeenschap maakt.