vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistPaaslunch in Margaretacentrum steunt lokale werking

Paaslunch in Margaretacentrum steunt lokale werking

Op zondag 7 april, vanaf 12 uur, opent het Margaretacentrum haar deuren voor de allereerste paaslunch, een evenement dat belooft niet alleen een culinair genot te worden, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de lokale gemeenschap.

Met een deelnameprijs van slechts 32 euro kunnen gasten genieten van een volledig verzorgde maaltijd, inclusief aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, en dessert. Dit alles in het gezelschap van vrienden, familie, en gemeenschapsleden, terwijl ze het goede doel steunen: de continuïteit van het Margaretacentrum, een plaats van samenkomst en activiteit voor vele lokale verenigingen.

Inschrijving: Hoe deel te nemen

Voor degenen die zich willen inschrijven, biedt het centrum verschillende gemakkelijke opties. Contacteer Johan Peeters op 0486 165 682 of Geneviève Matthys op 0486 564 568, of maak uw bijdrage over op BE71 0689 0120 2169 van de vzw Margaretacentrum, met als mededeling “PaLu”. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van iets speciaals.

Een centrum van innovatie en gemeenschap

Het Margaretacentrum staat bekend om zijn voortdurende inspanningen om een moderne en uitnodigende ruimte te bieden voor iedereen. Recentelijk heeft de vzw geïnvesteerd in nieuwe voorzieningen, waaronder een professionele afwasmachine, drie professionele friteuses, en een gloednieuw koffiezetapparaat, wat het centrum ideaal maakt voor zowel verenigingsactiviteiten als privé-evenementen. Met capaciteiten tot 100 personen, snel internet en projectiemogelijkheden is het centrum perfect uitgerust om aan een breed scala van behoeften te voldoen.

Ontdek meer en doe mee

Naast de aangeboden evenementen, staat het Margaretacentrum open voor het hosten van diverse privé-feesten, van doopborrels tot familiefeesten. De mogelijkheden zijn ruim en bespreekbaar, zodat iedereen zijn perfecte evenement kan realiseren. Voor meer informatie over het centrum, beschikbaarheid, en voorwaarden, kunt u contact opnemen met het beheer.

Dit evenement is meer dan een maaltijd; het is een kans om samen te komen, te vieren, en tegelijkertijd een onmisbare lokale bron te steunen. Zorg dat je erbij bent op 7 april voor een onvergetelijke paaslunch in het hart van onze gemeenschap.