vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistAQUALEX Verheft Water tot Kunst in Knokke-Heist

AQUALEX Verheft Water tot Kunst in Knokke-Heist

AQUALEX, het Belgische merk dat bekend staat om zijn vooruitstrevende drinkwatersystemen, heeft ook op het gebied van presentatie iets bijzonders te bieden. De AQUALEX Concept Store in Knokke-Heist is niet zomaar een showroom, maar een plek waar kunst en design samenkomen op een manier die je nergens anders ziet.

Sinds 2022 is de showroom het toneel van hoogwaardige kunstexposities, in samenwerking met topcollecteurs en Veilinghuis Phillips. AQUALEX nodigt je uit om op een nieuwe manier naar water te kijken, gestimuleerd door kunstzinnige ervaringen die leiden tot een unieke drinkbeleving.

Kunstzinnige Zomer in AQUALEX: Een Diverse Kunstcollectie

Van internationale grootheden zoals Pablo Picasso tot Belgische talenten als Robin Vermeersch en Jan De Vliegher, de AQUALEX Concept Store brengt een breed scala aan kunstenaars samen. Dit alles met het doel om de bezoeker op een andere manier naar water te laten kijken.

Unieke Samenwerkingen en Exposities

  • AQUALEX x Van Den Weghe: Een tentoonstelling die kunstwerken uit de privécollectie van Bieke en Tanguy Van Quickenborne tentoonstelt, gecureerd door Lieselot Vandecapelle. Deze collectie, die tot 27 juni te zien is, benadrukt thema’s als duurzaamheid en de zee.
  • AQUALEX Arena x Elen Braga: Kunstenaar Elen Braga transformeert het AQUALEX Arena-drinksysteem met haar visie op de bedreiging door plasticvervuiling.
  • AQUALEX x Jan De Vliegher: Vanaf 30 juni presenteert Jan De Vliegher een serie schilderijen die spelen met licht en reflectie, geïnspireerd door het strand van Knokke en klassieke kunst.
  • AQUALEX x Veilinghuis Phillips: In augustus brengt Phillips een collectie van bekende en minder bekende kunstenaars naar Knokke-Heist, waarbij sommige werken ook te koop zullen worden aangeboden.
  • AQUALEX Arena x Robin Vermeersch: Kunstenaar Robin Vermeersch kleedt een AQUALEX Arena aan met zijn unieke visie, geïnspireerd door de natuur en met een focus op milieubewustzijn.

Waar Kunst en Water Samenvloeien

De AQUALEX Concept Store bewijst dat een waterkraan meer is dan een gebruiksvoorwerp; het is een designobject dat esthetiek naar een hoger niveau tilt. Met een sterke focus op duurzaamheid wil AQUALEX iedereen inspireren om anders naar water te kijken – niet alleen als levensbehoefte, maar ook als bron van schoonheid en inspiratie.

Bezoek de AQUALEX Concept Store

Geïnteresseerden kunnen de AQUALEX Concept Store in Knokke-Heist bezoeken, waar de kunstwerken niet alleen te bewonderen zijn, maar waar je ook kunt ervaren hoe AQUALEX innovatie en design samenvoegt tot een unieke drinkervaring. Ontdek het zelf aan de Kustlaan 249, met openingstijden die variëren per seizoen.

AQUALEX staat aan de voorhoede van waterinnovatie, met systemen die gefilterd, gekoeld, bruisend of heet water leveren via stijlvol ontworpen kranen. Dit Belgische merk zet sterk in op duurzaamheid, met als doel het verminderen van plastic flessen en het bevorderen van kwalitatief hoogwaardig drinkwater in elk huishouden.