maandag, april 15, 2024
HomeDammeBelangrijke Verkeersinformatie: Werkzaamheden in uw Omgeving

Belangrijke Verkeersinformatie: Werkzaamheden in uw Omgeving

Tijdelijke Verkeershinder door Belijning Kruispunt Stationsstraat/Veldstraat

Van maandag 25 maart tot en met woensdag 27 maart ondergaat het kruispunt Stationsstraat/Veldstraat een belangrijke update door het aanbrengen van nieuwe wegmarkeringen. Gedurende deze periode kunt u extra verkeershinder ervaren. Wij adviseren inwoners en bezoekers om rekening te houden met deze planning en indien mogelijk alternatieve routes te overwegen.

Maandag 25 Maart: Focus op Veldstraat Richting Donk

Op maandag wordt de belijning aangebracht in de Veldstraat richting Donk, in de zone die momenteel afgesloten is voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen hinder ondervinden bij toegang tot hun eigendom. Advies: Parkeer uw voertuig buiten de werfzone op zondagavond om ongemakken te voorkomen.

Dinsdag 26 Maart: Geen Doorgang Vivenkapelle naar Sijsele

Dit kruispunt, inclusief de Zwinstraat tot aan het kruispunt met Stakendijke, zal op dinsdag volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Toegang tot Stakendijke is niet mogelijk. Advies: Parkeer uw auto buiten de werfzone om verplaatsingen te waarborgen.

Woensdag 27 Maart: Werkzaamheden Veldstraat Richting Brugge

Op woensdag zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Veldstraat richting Brugge vanwege belijningswerkzaamheden. Advies: Zorg dat uw voertuig buiten de Veldstraat geparkeerd staat om verplaatsingsproblemen te vermijden.

Heraanleg Sareptastraat: Start Voorbereidende Werken

Parallel aan de werkzaamheden bij het kruispunt, starten in de week van 25 maart voorbereidende werken door de nutsmaatschappijen in de Sareptastraat. Deze werken, die 1 à 2 weken zullen duren, zorgen voor een onderbreking van doorgaand verkeer in de Sareptastraat. Vanaf 15 april zal de straat tijdelijk weer open zijn, tot de heraanleg door het stadsbestuur begint, wat circa 2 maanden in beslag neemt.

Omleiding: Verkeer kan omgeleid worden via de Doorstraat, Brezendreef en Brieversweg.

Huisvuilophaling Tijdens de Werkzaamheden

Door de werkzaamheden is de reguliere afvalophaling verstoord. Bewoners van de Sareptastraat kunnen hun afval achterlaten bij speciaal ingerichte afvalpunten op de hoeken van de Sareptastraat met de Doornstraat en Brieversweg.

Let op: De situatie kan veranderen, dus blijf alert op updates van het stadsbestuur of de lokale nieuwsvoorzieningen. Uw begrip en medewerking helpen ons om deze noodzakelijke verbeteringen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor uw geduld en aanpassingsvermogen zijn wij u zeer dankbaar.