zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistHondenmenu bij Restaurant de Savoye: Een Culinaire Ervaring voor Vierpotige Vrienden

Hondenmenu bij Restaurant de Savoye: Een Culinaire Ervaring voor Vierpotige Vrienden

Bij Restaurant de Savoye, gelegen in de Dumortierlaan, heeft chef Ignace iets bijzonders op het menu gezet: een culinaire ervaring speciaal voor honden. Met opties zoals rund met verse groenten en rijst of een kipvariant, is er voor elke hond wat wils. Deze unieke service is niet zomaar een grillige ingeving van chef Ignace; het is een doordachte zet die voortkomt uit zijn liefde voor honden en zijn wens om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Waarom een Hondenmenu?

Chef Ignace’s inspiratie voor het hondenmenu kwam tijdens een verblijf in een hondvriendelijk hotel in de Champagnestreek, waar honden niet alleen met open armen werden ontvangen, maar ook werden verwend met speciale menu’s. Geïnspireerd door deze ervaring, introduceert hij nu “wouf-waf”, een menu dat zowel de harten als de magen van hondeneigenaren en hun viervoeters in Knokke-Heist zal veroveren. Met prijzen variërend van 5 tot 10 euro per maaltijd, biedt dit menu een toegankelijke manier om honden te betrekken bij de eetervaring.

Lokale Liefde voor Honden

In Knokke-Heist, een gemeenschap waar honden alomtegenwoordig zijn, is de introductie van een hondenmenu een logische stap. Honden zijn meer dan alleen huisdieren; ze zijn gezinsleden, vooral voor veel oudere, alleenstaande dames die regelmatig het restaurant bezoeken. Chef Ignace erkent deze bijzondere band en heeft in het verleden al gezien hoe klanten luxe gerechten zoals filet pur, kabeljauw, of zelfs kreeft bestellen voor hun geliefde viervoeters.

Een Chef Die Grenzen Verlegt

Chef Ignace de Savoye staat bekend om zijn creatieve en soms gedurfde acties, zoals het beloven van een gratis maaltijd aan klanten die op ski’s kwamen dineren, of zijn memorabele verschijning in een zwembad voor zijn restaurant. Met het hondenmenu bevestigt hij opnieuw zijn reputatie als een vernieuwer die bereid is om traditionele grenzen te verleggen in de culinaire wereld.

Een Uitnodiging aan Alle Hondenliefhebbers

Restaurant de Savoye en chef Ignace heten alle honden en hun eigenaren welkom om deel te nemen aan deze unieke culinaire ervaring. Het hondenmenu “wouf-waf” is meer dan een maaltijd; het is een statement van inclusiviteit en een viering van de liefde voor honden. Of je nu kiest voor rund of kip, één ding is zeker: je viervoetige vriend zal smullen.